Kisfiamat állandóan piszkálják az elálló fülei miatt az oviban szó szerint sírva megy be, sokszor hívnak, vigyük el úgy sír. Megműtetnétek a fülét és ezzel együtt ovit váltanátok?
Figyelt kérdés
Ma voltunk plasztikai sebésznél aki megcsinálná a műtétett. Fiamnak is elmnodta mint történne mikor fájni kb mennyi ideig teljesen rá bíztuk a döntést ő akarja. Kaptunk csütörtökre időpontott kora hajnalban. A nagymama nem hogy örülne gyámüggyel fenyeget, hogy majd mekkora trauma lesz a gyereknek.2017. okt. 30. 16:51
11/22 anonim válasza:
A kérdés nem valós mert ekkora gyereknél nem végeznek ilyen műtétet.
12/22 anonim válasza:
De végeznek kedves utolsó mégis honnan szedted hogy nem?
13/22 anonim válasza:
Mondjuk onnan, hogy utána nézett? Te is megteheti eddig volna, utolsó, meg a kérdező is, mielőtt kamuzott volna.
14/22 anonim válasza:
Huh, a szótár program.... Tehát te is megtehetted volna, utolsó
15/22 anonim válasza:
Ovis kisfiún nem végeznek esztétikai plasztikai műtétet.Onnan veszem,hogy így van.Ha meg valós az hogy a doki neki ugrik ennek akkor azzal a praxisát veszélyezteti.
16/22 A kérdező kommentje:
De végeznek ilyen műtét a váróban nem ő volt az egyetlen kiagyerek ráadásul nem sztk rendelésen voltunk hanem magán klinikán. 2 éves kortól műtenel ilyen problémával kisgyerekeket
2017. okt. 30. 19:46
17/22 anonim válasza:
Nem igaz, kérdező. 5 éves kor alatt nem végeznek ilyen műtétet. Kár kamuzni
18/22 anonim válasza:
Ha alapból nincs önbizalma, nem meri megvédeni magát akkor műtét után se lesz jobb a helyzet.
19/22 anonim válasza:
Akkor gondolom, ha mégis műtik annak egészségügyi oka is van, nem csak esztétikai.
Nekem ez gyanús, de ha igaz, én meg műtettném. Nagy korában biztos hálásabb lesz érte.
20/22 anonim válasza:
Egy nem életmentő nutetet azert én így nem kapkodnék, hogy hétfőn orvoshoz viszem, csütörtök hajnalban meg műtét.
Mit tettetek eddig, hogy ebben az óvodában javuljon a helyzet? Partnerek voltak az ovonok vagy sem? Miért gondoljátok, hogy egy ovis gyerek fel tudja mérni egy ilyen műtét hatásait, következményeit? Az egész nekem olyan kesze-kusza és furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!