Ismeritek ezt a játékot?
Figyelt kérdés
7 éves lányom minden vágya, én kicsit sokallom az árát.2017. okt. 30. 13:57
2/11 anonim válasza:
Nem ismerem, de tetszik! Viszont tényleg drága!
3/11 anonim válasza:
nem ismerem, de nem venném meg.
5/11 anonim válasza:
De pofás, ilyenért én is ölni tudtam volna kislányként :)
Ha azt veszed egy furby is ennyibe kerül , nálunk gyerekként az volt hasonló és nagyon menő, jó hír hogy nem is untuk meg hamar.
Én megvenném neki főleg hogy van olcsóbban is :
6/11 anonim válasza:
Igen van kettő a lányomnak, keresztapja vette akciósan :)
Lassan 2 hónapja nyúzza őket
7/11 anonim válasza:
Szerintem jópofa! Ha karácsonyra szánod, akkor várd meg a black fridayt, lehet jó áron lesz.
9/11 anonim válasza:
Jó játèk, de a règional ám olcsóbban, nézz körül az árukeresőn
10/11 anonim válasza:
Mi is nézegetjük.. Aki írta, hogy két hónapja nyúzzák, leírnád, hogy mit lehet vele konkrétan játszani, azután, hogy kikelt és felnőtt? Vagy lassabban nő fel? Hónapok? A kikelése meddig tartott?
Ez olyan, mint egy tamagochi?
Elég drága.. A Blublu delfinnel is úgy jártunk, hogy minden vágya volt hónapokig, de jàtszani nem lehet/nem tud vele. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!