Ezek közül szerintetek melyik lányos? Miért nem lehet rózsaszín vagy lila nadrágot is gyártani?
2017. okt. 7. 10:55
1/16 anonim válasza:
Szerintem a türkiz és a fekete is lehet lányos. Veszel hozzá egy rózsaszín kabátot és kész.
2/16 anonim válasza:
Szerintem ezek közül bármelyiket felveheti lány is meg fiú is.
3/16 anonim válasza:
4/16 anonim válasza:
A lányomnak fekete van (igaz, nem Lidl-ös).
Hozzá egy pink síkabát és kesztyű.
Amúgy a fekete egyáltalán nem fiús szín, a lányok nem csak babarózsaszínt hordhatnak, hercegnős mintákkal.
5/16 anonim válasza:
Ez mind uniszex.
Vagy neked nincs fekete nadragod, csak rozsaszin ?
6/16 anonim válasza:
Mind uniszex, sőt a kék inkább lányos. Nyilván gyártanak rózsaszín és lila nadrágot is, vegyél olyat, ha azt szeretnél.
7/16 anonim válasza:
A narancs és a kék is simán jó lánynak, a sötét is, csak nekem az túl komor, inkább az szokott gond lenni, h minden ruha rózsaszín a lányoknak, ami meg unisex lenne arra azért rányomnak pár kisautót meg ilyeneket, h fiús legyen, na már ezeket is meg szoktam venni, mert szerintem hülyeség habos-babos rózsaszínbe öltöztetni a lányokat, már rosszul vagyok, h minden ruhája puderrozsaszin.
8/16 anonim válasza:
Ezt úgy mondod mintha kötelező lenne ezt vásárolni mindenkinek :D
9/16 anonim válasza:
Elmész más boltba és veszel számodra lányosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!