3éves kisfiamnk mit adhatok ugató köhögésre?
Sinecod vagy bármilyen köhögéscsillapító van otthon? Ha nincs, akkor fájdalomcsillapító gyulladáscsökkentő is jó lehet.
Párásítsd a levegőt a szobában és kapcsold le a fűtést. Az ablakot is kinyithatod, ha nagyon köhög.
Ablakot kinyitottam. Semilyen gyogyszer nincs itthon. Nem sürün szokott beteg lenni.
Mellkasát babyluffal kenhetem?
Krupp gyanús. Gyerek felöltöztet, fűtés lekapcs, ablak kinyit (vagy gyerekkel kiállni az erkélyre/teraszra). A hideg levegő jót tesz a légutaknak.
Ha van, hidegpárásítót, illetve inhalátort (Salvus vízzel) használjatok.
Ha még soha nem volt ilyen jellegű panasza, holnap megnézetném orvossal (persze ha éjjel súlyosbodik, azonnal doki).
Nekünk van itthon Rectodelt kúp is ilyen rohamra, de azt természetesen orvos írja fel és csak vész esetén adjuk be.
Nem értem miért kell egyből kruppot kiáltani. Nálunk pl most járvány az ugató köhögés, fiam is benne van, doki azt mondta, hogy sinecod, ha már váladékos lesz a köhögés, köptető, pl ambrobene.
Jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!