Ket eves gyereknek hol lehet halozsakot venni? Erdemes egyaltalan?
Épp most néztem ezt a cseppkét. És tetszik nagyon (bár nem értem miben más mint egy rugdalózó, de elhiszem:) csak ezaz, a tchibo-s az olcsóbb, hosszabbítható és még kivehető is a bélése.
Te télit vettél?
És a lidlis mennyibe kerül?
Köszi nagyon!
En sima vekony anygut adok ra telen is,mert magyon izzados es az ilyen vastagabbat nem birja.igaz meg csak 1,5 eves,de 110 es meretu van most neki ketto.(88centi korul van a gyerkoc)
Nem tipegos,de nem is baj,nem maszkall ejszaka.reggel ahogy felkel leveszem rola,es este is csak akkor adom ra,amikor mar felig alszik.
Hasznaltan vettem 2000ft ert.
Nezz korul jofogasom,faces elad csoportokban.foleg ha mem tudod,hogy elviselne e.hasznaltan joval olcsobban kapsz es ezeknek kb semmi bajuk 1-2 gyerek utan.
Vegyel vekonyabbat,vastagabbat is.ha izzados,es nem fazos gyerek akkor eloszor mindenkepp vekonyabbat.
Max hosszu ruhat adsz ra alaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!