Kisiskolás gyermekek szülei, ti hogy álltok hozzá ehhez a témához?
Ha abbol indul ki az egesz hogy neki kene folytatni a kihagyott életed, màr rossz. Kudarc eseten anyuka arcarol is kudarc tukrozodne, TERHET ill megfeleltsegi kenyszert nem szabad a gyerekre tenni.
Ugy mindjart más ha otthon tancoltok, ritmusra doboltok, hagyod enekelni es kozben jutna eszedbe a kerdes, hogy kislanyom akarsz menni ilyen kozossegbe?megnezhetjuk. Mint az, hogy barmifele elvarast is tàmasztassz elé.
Az iskola is ennel a pontnal öli ki a gyermeki nyitottsagot kivancsisagot, amikor megfelelesi kenyszert ebreszt.
Gondolom nem olvasott emberek pontoznak le..
A megismerő, tanulási folyamat történhet szivbol es kenyszeresen is. Na melyik a hatèkonyabb vajon...?
Mi nem erőltetjük.
Engem a szüleim 8 évig járattak zeneiskolába, mert "kell tanulni valamilyen hangszert". Vettek otthonra zongorát, versenyekre hordtak, gimi elején abbahagytam az egészet, már előtte is utáltam...
Gondolom mondanom sem kell, hogy azóta sem ültem zongora mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!