Szerintetek ez az overál hány fokig lehet jó?
Milyen hidegig?
Vett már valaki hasonlót?
Szerintetek jó ötlet egy 2 évesnek őszre (játszóterezéshez, csatangolni)?
Csúszik vajon csúszdán az anyaga?
Nem volt még softshell ruhám, nem tudom, "hogy viselkedik".
Őszre megteszi, de ha már 10 fok alá esik a hőmérséklet, nem hiszem, hogy olyan jó.
Ez egy sima polár anyagból készült overál. Nem az a tipikus overál. És szerintem a nedvességtől sem véd. Tehát játszótérre nem a legideálisabb, max. hűvösebb időben még belefér egy séta.
egyetértek az elsővel..esőbe se jó, a széltől nem véd, és a csúszdán csúszik ugyan, de fel is töltődik, és tutifix, hogy megrázza a gyereket..
szóval csak száraz, szélmentes hűvős időben jó...
én nem szeretem ezt az anyagot, nekem van takaróm, és pulcsim is, aláizzadok, vagy megfagyok benne..:( de finom puha...:)
Gondoltam megírom, hátha valaki rákeres, hogy vajon érdemes softshell overált venni vagy sem...
hogy a legjobb döntés volt, hogy beszereztem. Igaz nem a lidl-ből, mert arról sajnos rátok hallgatva lemaradtam, de az Aldi is kínált pár héttel később.
Vízálló, szélálló, remekül csúszik a csúszdán, tökéletes erre az átmeneti időre, főleg eső után. Nyugodtan játszhat a gyerek a nedves játszótéri eszközökön, nem kell aggódni, hogy épp hol huppan le és sokkal könnyebben mozog ebben, mint egy orkán anyagú esőruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!