Szülők, ti elfogadnátok, hogy alsóban az iskola kötelezővé akarja tenni tornaórára a fekete cicanadrágot, nem csak lányoknak, hanem fiúknak is?
Figyelt kérdés
2017. aug. 22. 08:04
11/18 anonim válasza:
Nálunk fiúk hordanak cicanadrágot tornára, de mi művészetis iskola vagyunk.
12/18 anonim válasza:
Én nem értem miért kell ezt megszabni.
Nálunk a tornadressz volt kötelező, de hogy ugyan minek azt mem tudom. Folyton stresszelni kellett hogy ki mennyire kövér benne, bevág a punciba, és abban álljál fejen stb.
Aztán egy idő után megengedte a tanár hogy rávegyünk melegítő nadrágot és iskolai címerrel ellátott pólót, de ha nem volt alatta dressz akkor járt az egyes...
14/18 anonim válasza:
A fiúknak cicanadrág pont olyan mint anno 20 éve alsó tagozatban a lányoknak az a sz.ar dressz... (annyira utáltam, hogy elmondani nem tudom) Vagy mindenki feszengjen egy egyenruhában vagy mindenki húzhasson azt amit szeretni (normál rövidnaci pólóval akár). Van fiam és lányom is, a cicanadrágnak sem örülnék és a dressznek sem...
15/18 anonim válasza:
A fiú tesóm nagyon szereti felvenni futáshoz az én lány nadrágjaimat, pl. jeggingseket. Pedig full hetero a bátyám, nem hiszem hogy egy ilyen miatt homo lenne. :)
16/18 jafnrétti válasza:
Nekem nem lenne vele gondom, de a negyedikes fiam biztos, hogy kézzel lábbal tiltakozna ellene, és szerintem a többi fiú is az osztályban, úgyhogy biztos jelezném, hogy ez nem jó ötlet. Amúgy szerintem tornázáshoz nagyon praktikus viselet, de a gyerekeket már ilyen korban simán zavarja.
17/18 anonim válasza:
Az èn fiam most hetedikes, őt biztos nem zavarná, mert ő ilyenkor már harisnyanadrágot vesz fel a nadrág alá, ès ha bent tornáznak akkor le veszi ha kint akkor meg arra veszi fel a tesi ruhát. Szóval cicanadrág vagy harisnyanadrág neki mindegy lenne, mert ő szeret fel öltözni a hidegben, így van nevelve. Mert így voltak nevelve a szülei is.
18/18 anonim válasza:
Azt én sem tudom, hogy jogilag tehet-e, de jól teszi ! Már egészen alsótól hozzá kéne szoktatni a gyerekeket ( itt most főleg fiúkra gondolok ), hogy sport specifikus ruházatot viseljenek. Egy hosszított felsővel, ahogyan egyébként a lányoknak is hordani kéne, semmi olyat nem mutat. Akik a sporthoz való megfelelő öltözködést kritizálják, homofóbok, fedofilok vagy egyszerűen nincs ennyi IQ-juk sem. Érdekes az ő gondolat menetüket kicsit más szemszögből nézni és máris megvan, hogy melyik is a vélhetően "helyes" döntés. A szemszögük: a lányok viselhetnek olyan ruhát, amiben látszódik a fenekük, meg némelyiknek domborodik szépen ami elől van és ezt ugyebár tetszetős, a fiúk meg, ha hosszított felsővel is viselik, mááár homo.osok, meg stb..., holott csak kényelmes viseletben szeretnének sportolni. A véleményem, hogy vagy mindenki viselheti megfelelő helyen, ( pl.: otthon, sporthoz... ) mert személy szerint undorítónak tartom, amikor egy lány egy iskolai vagy más ünnepségen ilyenben van, ráadásul olyan felsővel ami nem takar, na most az előbb említett okos embereknek ez megintcsak tetszik, visszakanyarodva szóval megfelelő helyen és megfelelő módon, nem úgy mint az előbbi példában még sporthoz sem ! Vagy akkor senki ne hordhasson. Döntsük el, sokat mutat ? Akkor senki ! Kényelmes és lehet normálisan viselni ? Akkor mindenkinek jó választás ! PONT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!