Okozhatja ezt a vashiány?
2 éves kisfiamnál nemrégiben vashiányt diagnosztizáltak. Fogyott kb. 20 dkg-t 3 hónap alatt ahelyett, hogy hízott volna, pedig rendesen eszik.
Ami viszont legalább ennyire aggaszt, hogy teljesen megváltozott. Korábban mozgékony volt, szaladgált, sokat mozgott, kismotorozott, most viszont nagyon lelassult, sokat ücsörög, és mindenben olyan óvatos és lassú. Lehet ez a vashiánytól, vagy még más is lehet a baj (a gyerekorvos a vashiányon kívül nem keresett más okot)?
Sajnos en is allando vashianyos vagyok es sajnos amikor nagyon durvan nincs vas a szervezetemben akkor egesz nap aludnek faradt vagyok es ingerlekeny. Szerintemsiman lehet vashiany okozta tünet de persze sok mas is. De nem kapott vas potlast? Mert akkor javulnia kellene.
Jobbulast.
Első vagyok, mikor az én lányom volt vashiányos akkor javasolták a maltefor mellé a folsav tablettát is.
Amúgy ez egy hosszú folyamat mi 3 üveggel szedtünk el.
Kitartás nektek, fog ez javulni.
Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!