Szeretném azoknak a balkezesek figyelmét aki tud segíteni, hogy hol vehetném meg balkezes gyermekemnek az 1. oszt füzet, toll stb. dolgokat Holvan ilyen bolt?
Én jobb kezes vagyok, de beírtam a google-be és kiadott egy csomó találatot. De amúgy szerintem tök felesleges ilyen dolgokat külön emgvenni, meg a jobbkezeset is simán tudná használni, főleg a füzetet meg a tollat(!), esetleg az olló ami más. De itt van:
Balkezes ollót lehet kapni bármelyik írószerben, a többi meg minek? Nekem három lányom van, mind a három balkezes, és nekik még balkezes ollójuk sem volt, és mégis mind a hárman kitűnően megtanultak írni(nem is írnak csúnyán), a legkisebb is elmúlt 20 éves, mindegyikük leérettségizett, elvégezték az egyetemet ilyen drága, és eszméletlen felesleges ketyerék nélkül is. Hidd el, semmiben nem fog kárt szenvedni az a gyerek, ha nem lesz balkezes füzete.
54/nő
Balkezes "rendes" szakbolt nincs az országban. Többen próbálkoztak, de nem lehet "életben tartani".
Láttam, hogy az interneten már megtaláltad a Varázsboltot. (-:
Első osztályos gyereknek még nem kell balkezes füzet. Ami egyébként spirál füzet, felül spirálozva, nem oldalt, hogy ne akadjon bele a keze a balkezeseknek.
Első osztályosnak ceruzára van szüksége, mégpedig háromszög testűre, vagy spec. balkezesre, ami segíti a helyes ceruzafogás megtanulását, begyakorlását... amire azért van szükség, mert a balkezesek a papíron tolják a ceruzát és ezért vésik a papírt, így nehezebben írnak.
Bővebben a Magyarországi Balkezesek Egyesületének honlapján olvashatsz. www.balkezesek.hu
De én is szívesen segítek. (-:
Most más a világ. Lehet, hogy régen nekünk ment eszközök nélkül, de ha van lehetőségem arra, hogy a gyerekemnek segítsek, akkor megteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!