Mikor kezdted csinálgatni a kislányod haját? (összekötni, fésülgetni, befonni vagy ilyesmi)
Anyukám mindig azt mondta, hogy minél előbb kezdjem el csinálgatni a haját, nem is nagy dolgokat kell, csak hogy szokja, hogy foglalkozva van vele, mert később már nem fogja hagyni. Most megszólt egy ismerős, hogy miért ilyen szedett-vedett szegény gyerek, csak mered a haja mindenhova, legalább megfélsülhetném, ha már lusta vagyok megcsinálni, nézzem meg az ennyi idős kislányokat, még az is rendezett legalább, akinek nincs különleges frizura csinálva. Hát rosszul esett, én mindig azt nézem, hogy olyan aranyos babás, hogy nincs megfrizurázva...
Három éves múlt, végül is elég hosszú lenne a haja ahhoz, hogy valamit csináljak belőle, de eddig eszembe se jutott. Most hogy beszóltak akartam, de nem engedi. Tényleg azért, mert későn kezdenék vele foglalkozni? Mit tegyek? Vagy szarjam le, hogy megszóltak?
1,5 éves korától szoktam csatolni, copfozni, ha nem is minden nap, de rendszeresen.
3 évesen már azért illene megfésülni és törődni a hajával.
1,5 éves korától bölcsibe muszáj volt adig nem is engedte de nem is volt akkora haja hogy coffot csináljak neki fésülve volt.
Azóta ha megyünk valahova vagy oviba,ment mindig össze van fogva a haja főképp oviba van össze fogva a haja mert kötelező a hosszú hajú kislányoknak ,ha csak elmegyünk akkor vagy gumi vagy hajpánt suliba ugyanez lesz ,itthon nincs összekötve a haja mert nem szereti .
De nem is utánoz téged a fésülködésben?
Lányom 3éves, de régóta ott van velem reggel a fürdőben és utánozza a mosakodást, fogmosást, dezodort stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!