Létezik másfél éves kislánynak való, újságárusnál
kapható gyerek-újság? (sok képpel)
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 14:37
1/8 anonim válasza:
Jó régen voltam ilyen fiatal, ráadásul cseppet sem voltam kislány, de nálam a Buci Maci, Micimackó és a Garfield voltak a kedvencek. Sok a színes kép, volt bennük kiszínező és mivel volt bennük egy kis szöveg, ezért felolvasni is lehetett, de egyedül is jó ideig lefoglalt. Ez volt akkor. Most nem vagyok tisztában a helyzettel, de talán kiindulópontnak megteszi...
20/F
2010. máj. 24. 15:54
2/8 anonim válasza:
Buci-Maci most is van!
2010. máj. 24. 19:59
3/8 anonim válasza:
Nincsen. A legtöbb ilyen ujsag, ami gyerekeknek keszül tele van feladvanyokkal szinezni valokkal stb... amit egy masfel eves egyaltalan nem ertekel. Könyvet vegyel neki.
A kisfiam 3 lesz a könyveket imadja, de az ujsagokat nem szereti, pedig odavan az autokert, de meg most sem köti le a verdak magazin. A jatekautonak örül, de ennyi.
2010. máj. 24. 21:38
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor maradok a könyveknél...Én a Dörmögő Dömötört szerettem nagyon (a most már 20 éves húgomnak is vettünk még) nem tudom az kapható-e még.
Nem tudom, hogy lehet-e kapni, de rendelni biztos :)
2010. máj. 24. 21:54
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, neked is köszönöm! Azóta voltam újságosnál és kapható még a Dörmögő Dömötör!!!!De 3 éves kortól, mint a legtöbb kicsiknek szóló újság.
2010. máj. 25. 08:32
7/8 anonim válasza:
Nálunk bevált a Dömötör, szerette a kislányom a verseket, amiket felolvastam belőle, tetszettek neki a mesék is, az, hogy nem feltétlenül használja ki maximálisan az újságban lévő lehetőségeket, az nem baj. Nem akkora összeg, hogy felesleges pénzkidobás legyen, és el lehet tenni későbbre - hidd el, iszonyatosan repül az idő, és később is fog neki örülni. Egyébként én mindig vettem neki olyan újságot, amiben volt is vmi (Micimackó, Pici Póni, stb).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!