Hogyan indulnátok el egy napos fürdős útra, ha még délben alszik a kicsi?
4 gyerekem van, probáltunk már sokféle verziót.
Amiket mi megéltünk:
1. Reggel korán indultunk, értsd már 8 ra megérkeztünk a strandra és kb. 4-5 ig ott voltunk, nem tudtuk elaltatni őket sem babkocsiban sem strandsátorban, de még így is bírták 4 ig, sok volt az élmény nem voltak nyügösek.
2. ugyanaz mint az első, sikerült aludni sátorba
3. csak délután mentünk alvás után
4. otthon megebédeltünk, alvásidőben utaztunk ha messzebbre mentünk , én nektek ezt ajánlanám, ennek az a hátránya, h a legnagyobb melegbe mész, de ha van klima úgy szerintem nem vészes.
Az első kettő verzió csak akkor vállalható, ha van benti része is a fürdőnek, hiába van árnyék és kissátor egész nap kint aszalódni kisgyerekkel nekem nem jött be.
Ha fáradt lesz akkor biztosan elalszik a babakocsiban is. Vagy igen, pléden, sátorban stb.
Én ebből sose csináltam ügyet. Pont emiatt lesz rugalmas a gyerek, hogy tud majd bárhol aludni. Ha folyton otthon altatnám, később sehova se tudnám vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!