Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Családi házban élő kisgyerekes...

Családi házban élő kisgyerekes szülők, nálatok van villámhárító? Ha nincs, nem féltek, hogy villámcsapásnál porig ég a házatok percek alatt?

Figyelt kérdés
Én félek, mert minden héten hallani a hírekben ilyenről és nem tudom elképzelni, hogy kigyullad és 5 perc alatt le is ég. Elhiszem, csak nem tudom elképzelni. Ha 5 perc alatt ideér a tűzoltó, akkor még el lehet oltani, vagy úgy képzeljem el, hogy az egész ház hirtelen lángra lobban? Férjemnek hiába mondom, hogy szereltesünk fel, és emiatt izgulok.
2017. júl. 13. 13:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ah...10-es, akkor ezek szerint egy mindössze 60 nm körüli ingatlant nem féltesz annyira...mai árakon kb. annyira elég a 11 millió.
2017. júl. 13. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, most 57 nm-es ház, 72-re fog bővülni.

Félteni nyilván féltem, hisz a vagyonom, de nem félek minden viharban, hogy leég a házam egy villámcsapástól.

2017. júl. 13. 21:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, pont erre voltam kíváncsi, hogy van-e aki fél, és van-e aki nem, ezen ne veszekedjetek!
2017. júl. 14. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!