Milyen ajándéknak örülhet egy 5 éves fiú és egy 8 éves lány, max.2-2 ezer Ft értékben?
Szerintem ilyenkor valami "kreatív" ajándék már nagyon jól jöhet, gyurmázós készlet, zsírkréta.
Hasonló korú kislánynak mi nemrég naplószerű kis füzetet (noteszt) és hozzáillő csillogós tollat vettünk, valami hercegnős dolog volt, persze csak ha szereti az ilyen csajos dolgokat.
Szia! A kislánynak pont ugyanezt gondoltam én is :-) Másnál ez már egyszer nagy sikert aratott, csak gondoltam hátha van még másötlet, de visszagondolva ilyen idősen én is ennek örültem a legjobban.
Na de 5 éves kisfiúnak fogalmam sem volt, úgyhogy köszi az választ!
8 éves lánynak már ne vegyél hercegnőset szerintem. Lányom is ennyi idős és az osztályban már dedósnak számítanak a hercegnők sajnos. Mostanában a Hannah Montanás dolgok mennek inkább. Abból lehet kapni naplót, jegyzetfüzetet, tolltartót, ceruzát, könyvet stb. Ha szeret olvasni, akkor vannak nagyon jó lovas könyvek, mert a lányok általában szeretik a lovakat. Esetleg valamilyen kreatív dolgot lehetne még. Pl. hímzőkészlet, karckép készítő stb. Ami még nálunk nagyon bevált az a little pet shop figura. Egy darab 800 ft körül van a tescoban. Lányom osztályában minden lány gyűjti őket. Esetleg még kirakó van ilyen árban, abból 500 db-os kell szerintem kb.
Fiúnak pedig legot tudok ajánlani. Vannak kisebb készletek már elfogadható áron. Az én fiam is hasonló korú, de ő nem követi a divatot és inkább állatos dolgokat gyűjt. Viszont ez a korosztály inkább pókemberes, robotos játékokat gyűjt. Legalábbis én ezt látom az oviban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!