Nagyszülővel elengeditek a gyermeketeket nyaralni?
Figyelt kérdés
2 hét múlva menne nyaralni a 4 éves gyerekem a nagyszüleivel nyaralni a Balatonra 1 hétre!Férjem szüleiről van szó!A történet úgy kezdődött hogy anyósom szerette volna ha együtt megyünk de nekünk erre most nem futja ...Így kitalálták hogy a lányunkat elviszik,aminek én kifejezetten nem örülök mivel a lányom nincs hozzászokva ahhoz hogy,ilyen sok ideig távol legyen tőlünk!Kb havonta 1x ha ott alszik a gyerek náluk és őszintén félek hogy fogja bírni,kb 500 km-re van tőlünk a Balaton!Ti elengednétek a gyereketeket?Mi a véleményetek?A férjemnek többször jeleztem hogy nagyon aggódom de igazából annyival elrendezte a dolgot hogy "nemhogy örülnék neki"!Tanácstalan vagyok nem tudom mit tegyek!😦2017. júl. 6. 19:39
11/21 anonim válasza:
9, nem sok, de van. Ettől nem lesz kamu.
Egyébként nem, mert nem olyan a kapcsolat nálunk. Anyukámmal se mehet, mert ő pedig beteg.
12/21 anonim válasza:
2,5 éves a lányom, most megy először nélkülünk nyaralni. Szerintem minden rendben lesz. Az ellátás miatt nem aggódom, max. akkor lehet némi zűr, ha éjszaka felébred, de anyu biztos megoldja.
Anyósommal is elengedném, de ő sajnos beteg.
13/21 A kérdező kommentje:
Igazából a saját szüleimmel sem engedném el szívesen a gyereket,mert ott még ennyi időt se tölt!Egyébként jó a kapcsolatunk de 1-2 napnál többet nem töltött még náluk!A férjem szerint kicsit túlreagálom a dolgot!
2017. júl. 6. 21:26
14/21 anonim válasza:
Szerintem ha 1-2 napig gond nélkül elvan, akkor a nyaralás alatt is minden rendben lesz. Ha még szeretne is menni, nyugodtan engedd el.
15/21 A kérdező kommentje:
Kicsit most úgy érzem tényleg túl sokat aggodalmaskodom ezen,de igazából lehet azért mert nem voltam még ilyen helyzetben!Folyamatosan azon kattogok ahogy közeleg az utazás időpontja hogy,mi van ha szüksége lesz rám,vagy megbetegszik.....
2017. júl. 6. 21:47
16/21 anonim válasza:
Ebben a felallasban nem. Te sem vagy nyugodt, nagy kijapcsolodas lenne ha folyamatosan aggodnal😁
17/21 anonim válasza:
4évest 2hétre többszáz km-re?
Kizárt!!!
Biztos,hogy nem engedném.Se anyámmal se anyósommal.És szerencsére ilyen jellegű kérdésekben is teljesen egy húron pendülünk a férjemmel.
19/21 anonim válasza:
Nem. Főleg úgy, hogy a saját gyerekem pár hete mit csinált a vízparton úgy hogy ott voltunk mellette. Bármikor ott aludhat anyósomnál de víz közelében nem. Pedig 5 éves.
20/21 anonim válasza:
Értem, hogy aggódsz érte, de valahol el kell kezdeni azt, hogy a gyerek nélkületek is elmenjen, jól tudja érezni magát. 2-3 év múlva már sulis lesz, megy táborozni, kirándulni... hát akkor jobban veszi ki magát, ha volt már valahol apu-anyu nélkül, mert legalább szoktatjátok hozzá, hogy nem mindig lesz vele ott anyu-apu. 1 hét az kb. semmi, úgy elszáll, mint a sicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!