8 éves kisfiad miket csinál szabadidejében?
Elsős-másodikos kisfiad mivel tölti a napjait? Mikkel játszik? Miket szeret? Sportol?
Az én fiam augusztusban lesz 8 éves, másodikat kezdi szeptemberben, de teljesen más, mint az osztálytársai vagy a korabeli gyerekek.
Kíváncsi vagyok, hogy nálatok mi hogy megy.
Fara maszik, csuzlizik, kardozik.
Vannak fenykardjai, imadja a Star Warst.
Legozik, Transformers- figurakkal jatszik.
Neha tablet.
Focizni szeret. Ha van kedve, eljon velem estenkent futni. De tobbnyire bicajjal jon mellettem.
Most induló foci táborra készül szuper cseleket gyakorol :)
Star wars fénykardozás, kommandós katonás játék a barátokkal (minden este háború van az utcában, csak úgy puffognak )
Lego, építős játékok, autók, hot wheels autók pályával.
Minecraft a számítógépen ez is inkább barátokkal talán heti 20 perc vagy kevesebb
Tableten foci trükkök cselek tanulása, ez inkább az apukájával
K
Könyeket most kezd olvasni, rosszcsont petit, napi szinten nemzeti sport olvasás :)
Tévé nézés napi 1 óra de akkor is közben legozik.
Mostanában nagy sláger a playstation-ös foci,meg tableton a Pou,de mivel,ezekre csak korlátozott ideje van naponta,így marad a legó,barkácsolás,színezés,néha olvasás,tv-nézés,és ha végre kimehet akkor foci ezerrel,meg próbálja okítani a kutyáját :)
Ja és nagyon szeret a konyhában segíteni,úgyhogy azzal is le tudom kötni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!