Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 8 éves kisfiad miket csinál...

8 éves kisfiad miket csinál szabadidejében?

Figyelt kérdés

Elsős-másodikos kisfiad mivel tölti a napjait? Mikkel játszik? Miket szeret? Sportol?

Az én fiam augusztusban lesz 8 éves, másodikat kezdi szeptemberben, de teljesen más, mint az osztálytársai vagy a korabeli gyerekek.

Kíváncsi vagyok, hogy nálatok mi hogy megy.

2017. júl. 1. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Fara maszik, csuzlizik, kardozik.

Vannak fenykardjai, imadja a Star Warst.

Legozik, Transformers- figurakkal jatszik.

Neha tablet.

Focizni szeret. Ha van kedve, eljon velem estenkent futni. De tobbnyire bicajjal jon mellettem.

2017. júl. 1. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Most induló foci táborra készül szuper cseleket gyakorol :)

Star wars fénykardozás, kommandós katonás játék a barátokkal (minden este háború van az utcában, csak úgy puffognak )

Lego, építős játékok, autók, hot wheels autók pályával.

Minecraft a számítógépen ez is inkább barátokkal talán heti 20 perc vagy kevesebb

Tableten foci trükkök cselek tanulása, ez inkább az apukájával

K

Könyeket most kezd olvasni, rosszcsont petit, napi szinten nemzeti sport olvasás :)

Tévé nézés napi 1 óra de akkor is közben legozik.

2017. júl. 1. 18:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Mostanában nagy sláger a playstation-ös foci,meg tableton a Pou,de mivel,ezekre csak korlátozott ideje van naponta,így marad a legó,barkácsolás,színezés,néha olvasás,tv-nézés,és ha végre kimehet akkor foci ezerrel,meg próbálja okítani a kutyáját :)

Ja és nagyon szeret a konyhában segíteni,úgyhogy azzal is le tudom kötni

2017. júl. 1. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Rajzol, legózik, kitalál valamit, hogy megyünk repülővel vhova, vagy rajzol kincses térképet, és megkeressük a kincset stb. ilyen szituációs játékok. Geomag-al játszik, tininindja teknőcökkel játszik, hogy harcolnak...az ellenséggel. Illetve TV-t néz, vagy kapcsolunk filmet. Kártyázni is szoktunk, Uno és memória kártyák. Szoktunk menni sétálni, összekötjük így a kisebb bevásárlást, ügyintézést. Ha a mamáéknál vagyunk, ott kint a papával, barkácsolnak, tyúkot legeltetnek stb. Mi panelba lakunk.
2017. júl. 3. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Most volt elsős, Geronimo Stilton könyvet kért, abból olvasunk naponta 1 fejezetet.
2017. júl. 3. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!