Tüszős mandulagyulladás láz nélkül lehetséges?
Figyelt kérdés
Lehet hogy vírusos, és az orvos csak benézte? Még hőemelkedés sincs, csak fáj a torka 3-ik napja, és nem volt lázas sem.2017. jún. 13. 21:56
1/3 anonim válasza:
A mandulája foltos már?
Ha igen akkor tüsszös mandula :(
2/3 anonim válasza:
Lehetséges, nekem pont az van most. 1 db fél körömnyi tüsző van a mandulámon. Egyébként semmi más bajom sincs, se rossz közérzet, se láz.
Eddig mindig lázas voltam, mikor mandulagyulladásom volt csak most nem, pedig direkt meg is mértem a hőmet és 35,9-et mértem két nap is.
3/3 anonim válasza:
Nem feltétlen jelentkezik láz. Egyébként ha antibiotikumot kapott rá /már pedig azt kell/ akkor 2-3nap alatt a fájdalmat lekéne húznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!