Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyermektartásdij miatti...

Gyermektartásdij miatti keresetről levelezni jobb a bírosággal, vagy megvárni a pert es ott érvelni?

Figyelt kérdés

Keresetet adtam be biroságra gyt miatt.

Ha 6 honapnál korábbrol kérem, azt nyomos indokkal fogadják csak el. Irtam nyomos indokot(amiert nem tudtam korábban kerni mert az előző per gyt megallapitasa nelkul meg lett szuntetve)

Erre jon a levél, hogy mikor lesz a targyalas es valaszoltak az indokomra, hogy dehát én szüntettem meg az elozo pert.

Erre tudnék valaszolni, hogy persze, mert a biro ezt javasolta, mivel surgős volt a végzés a gyermek felugyeleti jogárol, hogy egyedulallokent intezkedhessek a gyermek körül es azt mondták, a gyt megallapitasa kulfoldi apa miatt, sokaig eltarthat es felugyeleti jogrol csak per lezarassak tudnak végzést hozni

Ergo kenyszerhelyzet miatt kellett a gyt megallapitastol korábban eltekintenem, megszuntetni a pert, hogy megkapjam végzéssel a felugyeleti jogot)

Most ezt a válaszom megirjam a biroságnak per előtt, vagy várjam meg a targyalást?

Ingyenes ugyvéd szerint ráér tárgyalásig. Viszont ez egy keresetlevél, azaz maga a tárgyalás tàrgyának az indoklása tulajdonképpen...

2017. jún. 3. 09:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Tehát a kérdés az, hogy az ugyvednek higyj e, akiért hozzá és nyilván nem az első ilyen ugye, vagy a gyakori valaszoloinak. Komolyan ez kérdés?
2017. jún. 3. 09:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy ingyenes ügyvéd! Szóval neki aztán édesmindegy a per kimenetele...
2017. jún. 3. 09:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Bírók annyira nincsenek képben, hogy nagyon. Öcsémmel is elfogadtatta az ítélkezést, mert hogy neki abból nem származik hátránya... ahha, most meg azért nem vették fel a rendőrtisztire... szóval akkor kellett volna inkább kérdezni, de már édesmindegy.

Nem tudsz esetleg egy másik ügyvédet is megkérdezni? Vagy érdemes lenne itt a jogi kategóriában kiírni, esetleg ingyenes ügyvéd válaszol fórumokra többre beküldeni. Ha ugyan ezek lesznek a válaszok, akkor megnyugodhatsz. Meg hátha tudnak okosat javasolni.

2017. jún. 3. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!