Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pest környékén mennyiért...

Pest környékén mennyiért vállalnak nyáron tanítást 2. os gyermeknek?

Figyelt kérdés
Fiamnak keresek egy tanárt aki heti 2 órát foglalkozna vele nyáron mert nehezen megy neki a suli (BTMes) és kb árakat szeretnék hogy mire készüljek meg ne mondjak hülyeséget a tanítónak hogy mennyire gondoltam😁
2017. máj. 24. 07:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem Te mondasz arat mennyire gondoltal, a magantanaroknak van tarifajuk es ok mondjak meg, mennyit kernek.

Egyebkent nem mindegy mire, nem derult ki hogy mondjuk olvasas felzarkoztatas kell vagy kompletten 4-5 tantargy......

De nem tudsz vele nyaron Te (es apukaja) foglalkozni? Elsoben mi van olyan tantargy, amit egy szulo nem tud gyakorolni a gyerekkel??

2017. máj. 24. 07:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Mint irtam 2. os én sajnos nem tudunk vele tanulni mert mind2en dolgozunk du 5kor meg nem fogok vele már tanulni mert értelme nincs... De köszönöm a választ...
2017. máj. 24. 08:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Jah és matematikából
2017. máj. 24. 08:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Hat az altalanos 2-os tananyag sem atomfizika egy felnottnek ;)

Es a munka utani tanulas is epp annyit er mint ha delelott tanulnatok, vagy gyakoroljon azzal aki vele van, gondolom vigyaz ra valaki napkozben....tenyleg csak tanacs, hogy ne dobjatok ki heti tobbezer forintot egy szorzotabla gyakorlas miatt!

2017. máj. 24. 08:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem ez a véleményem hogy a délutáni ugyan annyi mint a délelőtti mert addigra már fáradt plusz ha haza érünk nem akarok ezzel foglalkozni inkább érdemi időt töltenék vele ugyis keveset vagyunk együtt,és nem gondolnám hogy pl az 1 hetes lovastáborban épp matekot fognak vele gyakorolni..
2017. máj. 24. 08:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért egy BTM-es gyerekkel, főleg ha kifejezetten a matek miatt kapott ilyen minősítést, nem mindegy hogyan foglalkozol. Ha a számfogalma kialakulatlan, nem érti a helyiértékrendszert nem sokat fog használni, ha ugyanazt és ugyanúgy gyakorlod vele, mint az iskolában.

Feltétlen adjátok oda a szakvéleményt annak aki foglalkozni kezd vele, a végén lévő javaslatok sokat segítenek, hogy honnan kell indulni, és a konkrét tantárgyi nehézségen kívül milyen részképességekkel kell foglalkozni ami megalapozza, hogy haladni lehessen a gyerekkel. 3-4 e forintért szerintem már találni embert.

2017. máj. 24. 08:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 1000-1500/órát kértem, de csak ismerősökkel, vagy ismerősök ismerősével foglalkoztam.
2017. máj. 24. 08:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen magántanár-kereső oldalak a neten (ezt írd be a keresőbe, hogy magántanár-kereső), ezeken fent vannak az árak. Nem mindegy például, hogy te viszed a gyereket a tanár által meghatározott helyre vagy ő megy hozzátok. És amúgy egyetértek veled, nyáron este már ne kelljen tanulással foglalkozni neked se meg neki se. Ha anyagilag megtehetitek, spóroljátok meg az időt is, meg a "nyösztetés" által a kapcsolatotokra gyakorolt hatást is... Viszont az is igaz, hogy szebb is meg életszerűbb is, ha a tanítótól kérsz árat, és nem te ajánlasz neki összeget. Nyilván azért képben kell lenni, hogy mi a normál ár.
2017. máj. 24. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!