Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem vették fel egy óviba sem...

Nem vették fel egy óviba sem pedig betöltötte a 3 évet!?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 07:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%

Hát, lehet, sajnos 5 éves korig nem kötelesek, onnantól tanköteles korú a gyerek. Keresni kell tovább ovit, ahol van üres hely.

Mondjuk az ilyen önkormányzatot.... Ti választottátok. Nálunk ilyen soha nem fordulhatna elő, a bölcsiben is mindig van hely. És nem azért, mert kevés a gyerek, sőt...

2010. máj. 17. 08:04
 2/14 A kérdező kommentje:
Két óvit próbáltam egyikben sincs hely,további két óvit felhívtam ott sincs.Most beszéltem az önkormányzattal majd személyesen be kell mennem mert szociálisan állitólag előnyt élvezne a kisfiam.Nekem megszűnt a gyesem,jövedelmem 0ft,a párom pedig 74000ft keres ami megint csak igen kevés a mai világban!Ha a gyereket nem veszik fel úgy munkát is,hogy keressek??Nincs kire sajnos hagynom,így meg teljesen patt lehetetlen a helyzetünk!!!
2010. máj. 17. 14:21
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Hol laksz?

2010. máj. 17. 14:35
 4/14 A kérdező kommentje:
Budapest,X.kerület.
2010. máj. 18. 08:00
 5/14 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben szociáisan rászorulónak minősültök és valóban menj be az önkormányzathoz, mert tényleg előnyt élveztek a felvételnél, ami azt jelenti, hogy addig szociálisan NEm rászorulót nem vehetnek fel, amig valaki szocálisan rászorulónak nincs helye. Tehát ki kell dobjanak valakit, de nektek helyet KELL adni.

A gyereket szociális védelem alá helyezik, ami alapján ingyen kapja az óvodai ellátást (kaja) és rendszeres szociális segélyre is jogosultak vagytok. Menj be az önkormányzat szociális osztályára is ellátásokat kérni.

2010. máj. 18. 08:07
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítséged,mindenképpen holnap bemegyek és rácsapok az asztalra mert elegem van,hogy mindenhol csak leráznak és semmit nem tudnak segíteni!!!Se munkát nem találok így,se a gyerekemet nem veszik fel az óviba,se segélyt nem kapok/90napot kell regisztrálva lennem a munkanélkülibe,hogy rendszeres szociális segélyt kapjak/EZT MONDTÁK!!!!Egyszerűen ellehetetlenítik az ember sorsát,komolyan elkeserítő ami itt folyik...!!
2010. máj. 18. 14:14
 7/14 Plaga ***** válasza:
Szia! Most már én is kiváncsi vagyok. Mondtak valami bíztatót?
2010. máj. 24. 15:37
 8/14 A kérdező kommentje:
Semmi biztatót nem mondtak!!!Felírták egy váró listára amin a a 8.gyerek.Hozzá tenném nem hagyom annyiba!!!Járkálok folyamatosan a közoktatási csoporthoz,csak meg unják egyszer...!?Nem az a tipusú ember vagyok szerencsére akivel azt lehet csinálni amit akarnak.Mellesleg képzeljétek ahová nem veszik fel tele van kínai gyerekekkel.Nem vagyok fajgyűlölő vagy stb,de a magyarok hátrányt élveznek velük szemben??NA?NE!!!
2010. máj. 27. 07:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért felháborító, hogy nagyon sok ovit bezártak, rengeteg a munkanélküli óvónő, és nincs hely az oviban? Ezért nem lehet munkát keresni?? Katasztrófa!!

Ne add fel! Járj utána. Esetleg ijessz rájuk, hogy tovább is elmész (újság, tv)

Sok sikert!

2010. máj. 27. 08:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Jól hangzik ez az "tv, újság" riogatás, viszont ha beszarnak ez miatt és mégis felveszik, akkor szerintetek nem szenvedne hátrányt a gyerek? Biztos vagyok benne, hogy nem szeretnék őt, és nem figyelnének rá annyira, mint a többi gyerekre.
2010. máj. 27. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!