Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1.5-2 éves gyereketeknek...

1.5-2 éves gyereketeknek milyen meleg vacsorát szoktatok adni?

Figyelt kérdés

2017. máj. 11. 13:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Virsli, bundáskenyér, melegszendvics nálunk is szokott lenni. Azárt kérdeztem a meleg ételt, mert nálunk a szendvicset vagy a kent kenyeret nem eszi meg, csak a kenyér kell magában, akármivel is kínálom... Amit még szokott enni, az főtt krumpli vajjal, túróval, puliszka kefírrel, tojáslepény.
2017. máj. 11. 20:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor csinálj túrógombócot, nodlit, sima gombócot lekvárral... pl mondjuk a túrógombócot porcukros tejföllel. Vagy ezt a hirtelen kisult fasirtot uborkával zsömlébe rakva és ráolvasztva sajt.

Tükörtojás úgy hogy a sárgáját tudja tunkolni a kenyérrel. Az is menő nálunk. Vagy főtt tojás paradicsommal reszelt sajttal. Nem tudom már hanyadik válaszoló voltam. ☺

2017. máj. 12. 07:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Zabkasa, kakao, tej, szendvicsek. Neha gofri.
2017. máj. 12. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!