Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen gyerekülést tudnátok...

Milyen gyerekülést tudnátok ajánlani amiből tuti nem tud kibujni?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy caretero-diablo-xl 9-36kg gyerekülésünk van.

De ebből éppen hogy de mégis ki tudja bújtatni a kezeit :/

3 éves

2017. máj. 3. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ha meghúzod az övet, akkor hogy tudja kidugni. Hány kiló? Esetleg egy nakivaló ülés? Ami kisebb súlyhatárt fog át. Nekünk maxi cosi van, 9-18 kgig, nekem még csak 21 hónapos, nem bújik ki. A naggyal 4 éves koráig használtuk. Ő sem tudott kibújni.

Esetleg 9-18 kgig, pajzsos gyerekülés.

2017. máj. 3. 22:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Lassan 18kg 101cm

Nem szereti ha be van csatolva a keze, így addig próbálkozik míg kihúzza :S

Pedig teljesen meg van húzva a vállpánt és még így is sikerül neki..

2017. máj. 4. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor is pajzsos kéne neki, 18-36ig, vagy van (azt hiszem) 15-36 ig is.
2017. máj. 5. 09:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi vettünk egy övrögzítő csattot (BeSafe márkájú), bár lehet hogy egy hároméves ezt is ki tudja már játszani. Brendon-ban vettem Pesten, de biztos lehet online is rendelni. 3000 Ft körül van az ára.
2017. máj. 15. 22:22
 5/6 anonim válasza:
Az én lányom is többször kibújt az övből kicsi korától fogva. A megoldás nálunk is az övrögzítő zár volt amit még most is használunk 10 évesen nála. Mi vettünk olyan gyerekülést amibe a nagyobb gyerek is becsatolható 5 pontos övbe ami szerintem sokkal jobb. Már nagyon jól megszokta de azért hozzáteszem hogy ez csak szorosra húzott öveknél működik. Különben ugyanúgy kibújna, de így érzi hogy nem bir mozogni és inkább nem próbálkozik, persze nem is tud moccanni. Egyébként iszonyú jól tart, és központi övfeszítős. Egész napos beszíjazásnál is fegyelmezetten ül benne.
2017. aug. 4. 15:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Végül 15-36kg cybex solution m fix ülést vettünk. Ez tetszik is neki, a kocsi saját övével kell bekötni, de most már ő kéri h kössük be :)
2017. aug. 5. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!