Mi a véleményetek arról, ha egy kisfiúnak hosszú a haja?
Én ismerek egy szőke, göndör fürtös kisfiút, 2 éves, kb a füle közepéig ér a haja, tök cuki :)
Az enyémnek viszont rövidre van vágva. Praktikusabb, kényelmesebb, könnyebb tisztán tartani. Nálam ez a szempont, nem a divat, vagy a jobban tetszik hosszan.
Nálunk tavaly az iskolában volt egy ilyen kissrác első osztályban, akinek hosszú volt a haja, hátközépig érő, nagyon szép kisfiú volt egyébként.
Sajnos a fiúk az osztályban kiközösítették, nem játszottak vele, csúfolták, hogy te nem is vagy fiú, lány vagy, meg megverték, amikor a fiú wc-be akart bemenni. Hiába próbálta őket "kényszeríteni" az osztályfőnök, hogy játszanak vele, nem akartak (nem is tudom, hogy hogyan lehet az ilyet kényszeríteni) és a hosszú hajú kissrác meg a lányokkal nem akart játszani. Hiába magyarázta az osztályfőnök, hogy ő nem lány, hanem fiú és hogy vannak hosszú hajú fiúk is.
szóval mindig csak ott álldogált a folyosó falát támasztva a szünetekben.
Aztán 2 hét után, amikor nem nagyon akart javulni a helyzet, az igazgatónő behívta a fiú szüleit, és mondta nekik, hogy ez így nem lesz jó, mert a gyereknek a legrosszabb, ha kiközösítik az osztályból. Mondta, hogy igen erőteljesen ajánlja, hogy vágassák le a kissrác haját. A szülők egy ideig ellenálltak, de utána belátták, hogy így lesz a legjobb a gyereknek is. Másnapra, rövid hajjal a kisfiú ugyanúgy rohangált, fogócskázott a többi fiúval, mint azt normálisan elvárna az ember egy 6 éves fiútól.
Nekem ez a sztorim a hosszú hajú kisfiúkról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!