Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fogzás mi a manót lehetne...

Fogzás mi a manót lehetne még? Normális, hogy ennyire fáj neki?

Figyelt kérdés

14 hós, több foga is jön egyszerre, közte szemfog is.

Ezeket próbáltuk eddig :

Viburcol kúp

Chamomilla 15 ch vulagris

Dentonix gél

Dologél

Nurofen suspenzio

Panadol baby

Cataflamm cseppek

Borostyánlánc

A Cataflammnál erősebbet már nem tudok. És ezek bevetésével is van egy 2-3 hete nem evő (van, hogy teljes étkezések kimaradnak, tápszerrel pótlom)

nem alvó (nappal 15 percekre tud elaludni, van hogy egész nap azzal a 15 perccel van estig)

egész nap síró gyerekem. De tényleg. Akármit csinálok vele csak fejét a padlóra teszi és sír. Úgy, hogy benne van a Cataflamm csepp, aminél erősebbet nem tudok már adni. Ma már együtt bőgtünk mert teljesen tehetetlen vagyok.

2010. máj. 14. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztos, hogy fogacska és nem valami más okozza a sírást!

Amikor az Én fiamnál szinte ugyan ezek a tünetek voltak, akkor napi 3X8 golyót adtam a Cham.vulg-ból és a Sedatif PC-t napi 2X adtam 12 hós babámnak! Az alvást teljesen rendbe tette és a többi tünet is rövid időn belül megszűnt! Vsznű a fáradtság miatt sír a babád egész nap!

Lehet csak feszűlt, azon pedig a Sedatif segít!

2010. máj. 14. 16:14
 2/7 A kérdező kommentje:
van itthon az is. régebben használtuk, most nem vetettem még be. lehet, kipróbálom. már teljesen kivagyok :(
2010. máj. 14. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem adj a babádnak egy pár napig, hátha javít a helyzeten!
2010. máj. 14. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Szomszéd "pótnagyink" régi időkből származó tanácsa : sósborszesszel bekenni a fogínyét. Nekünk ez bejött, amikor már semmi nem segített. (3 hét alatt 6 foga jött ki a gyereknek...)

Esetleg a pulsatilla pratensis 15ch is szóba jöhet még.

2010. máj. 15. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyűgi még a babád??
2010. máj. 18. 15:48
 6/7 A kérdező kommentje:
adtam újra neki sedatif pc-t. másfél napja újra kisangyal. van remény?! persze csak csatát nyertünk, még több fog hátra van. lehet, h nem a sedatif használt hanem amúgy is recés a rágófog, lehet, h a nagyján túlvan?!?! mármint ennél a fognál...
2010. máj. 18. 16:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem így is marad a kisangyal!

Vsznű csak ilyen nyűgi volt (idő, fog.. stb), mert pár napja adod a Sedatifot és változott a babád!

Ha, pedig a fog és már kinn vann, akkor túl vagy a nehezén, legalább is a következő fogig!

Nekem mindig segít az ilyen rossz napokon(sedatif) a babánál, ez a homeós bogyó! Ha, a fogzásnál is feszűlt, ideges, nyűgi a babám a Chamomill mellett, ez mindig bejön!

Jó egészséget Nektek, és örülök, hogy nyugis a babád és, így jobban érzed Magad Te is!

2010. máj. 18. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!