Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen triciklit erdemes...

Milyen triciklit erdemes venni 1 evesnek?

Figyelt kérdés

Neztem tobb fajtat is,de nem tudom melyiket eri meg.

Nem szeretnek csupa muanyagot,legyen fem vazas,gumi kereku.

Mennyire fordulnak ezek?lehet veluk rendesen kozlekedni boltban is?

25-30 kozott nezegettem.

Neztem a brendonban olyat,aminek bolygos az elso kereke,az vajon szamit?

2017. ápr. 18. 06:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van, és imádja. Könnyű, maga az egész váz, az irányítása is. Boltban még nem próbáltuk, de az sem lehet nagy akadály:

[link]

2017. ápr. 18. 07:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekünk is van és szerették is, de az a tapasztalatom, hogy nem túl praktikus jármű, bármilyen márkájú legyen is. Nehéz cipelni, ha épp sétálna, behozza a koszt, a hátsó kerekei szélesek bolthoz, folyosóhoz, pláne tömegközlekedéshez, és mire megtanulják a pedálozást (3-4 éves kor), pont kinövik. Jobb a kismotor majd a futóbicikli.
2017. ápr. 18. 07:59
 3/3 A kérdező kommentje:

En sem szivesen veszek,de apat es a mamat nem lehet leloni :(

Nekem 3.gyerek,az elso ketto is frankon felnott kismotorral.de hat elso gyerek,elso unoka es kicsit elszalltak.

Es ha mar akarnak,akkor ugy vagyok vele,hogy legalabb ne a muanyag vackot vegyek,igy elkezdtem utana jarni.

En biztosan nem sokat fogom hasznalni,inkabb majd apuka.en ha megyek a picivel,altalaban boltot is utba ejtjuk,es egyszerubb babakocsival,bele tudok pakolni alulra.meg a gyereknek is kenyelmesebb szerintem.

De le lettem szavazva.

Elso,ennek gumik a kerekei?errol nem ir a leiras.az fontos lenne,ha mar van,ne zorogjon az utcan.

2017. ápr. 18. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!