Másfél éves gyerek mellett heti két nap 8 órában dolgozni?
Figyelt kérdés
Adódott egy lehetőség, és még nem döntöttem, hogy be merjem-e vállalni. Nem vinném bölcsibe, apával és bébiszitterrel oldanánk meg, amíg nem vagyok otthon. Nagyon bizonytalan vagyok, mert félek, hogy megviseli majd, hogy minden héten két napot szinte alig lát. Anyagilag nem vagyok annyira ráutalva erre a munkára, viszont nagyon érdekes lenne és kihívásokkal teli. Önző dolog lenne bevállalni? Várom a hasonló tapasztalatokat, véleményeket egyaránt.2017. ápr. 17. 09:01
11/12 anonim válasza:
Nekem olyan munkám van, hogy akár 100 százalékbn otthonról végezhető, a lányom két hetes korától dolgozom, leginkább alvásidőben. Januárban volt másfél éves, önként döntöttem úgy, hogy heti 1 napot bejárok. Egyrészt, mert ott hatékonyabb vagyok, jobban haladok, mivel csak a munkára kell figyelni, másrészt hogy kicsit emberek közt legyek. Jó döntés volt, nekem ez sokat segít, jobban haladok, feltöltődök, a lányom ilyenkor az apjával van egész nap, és bár előtte is imádták egymász, látszik a kapcsolatukon, hogy többet vannak kettesben. Én azt mondom, hajrá. Ha megbeszéled a gyerekkel is az ő nyelvén, nem lesz gond. Az enyém iszonyatosan anyás, szopik is még, de simán megértette, és semmi gond nincs soha.
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok. :)
2017. ápr. 17. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!