MIvel foglaljátok le a 2 éves gyereketeket?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 17:36
1/3 anonim válasza:
ez nagyon változó. általánosságban annyit, hogy le kell ülni vele tevékenykedni, mert ezt igényli (az én fiam), de pár perc és észrevétlenül mehetek a dolgomra, egyedül elvan tovább. és nem szabad beleszólni a játékába, mikor egyedül tök jól eljátszik, dumálgat, mert kizökken és utána már nehéz lekötni.
2/3 anonim válasza:
Gyűjts össze műanyag kupakokat, fúrd át. Egy vastagabb madzagot adjál neki, aminek a végét eldolgozod úgy, hogy át lehessen dugni a lyukon. Hosszú ideig elszórakozik vele. Tedd egy homokozóvödörbe, az is jó játék, hogy egy idő után leszórja a madzagról, bele a vödörbe.
3/3 anonim válasza:
az én fiam ugyan még nincsen 2 éves, és nincs is itthon egész nap, mert bölcsis, de én egyszerűen belevonom a napi tevékenységbe. imád "segíteni". a szemetet eldobja a kukába, a főzésnél van egy saját lábasa kis fakanállal. kap bele ropit, kevergeti, közben eszi is, elvan vele egy csomó ideig. műanyag edényeket odaadom neki pakolni. pl. teregetni is imád. egyesével hozza nekem a ruhákat. Persze játszunk is, de nálunk erre annyira nagy igénye nincsen itthon már, mert bölcsiben van napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!