Hogyan segíthetek rajta?
Probald meg vész esetén a glicerines kupot, felet gyereknek is lehet nyugodtan, ettol nemsokara lesz szeklete.
Szeklet lazitasra akár minden nap is adhato, laevolac szirup.
Figyelj oda nagyon, nehogy belcsavarodast kapjon.
A haziorvost meg hagyd ott, ha egy ilyen problemat nem tud megoldani...
Csak főzeléket egyen kis husival
Reggep este meg junior tejital mert az vízzel készül
Joghurtokat is egyen
Végbélt zsiros krémezni
Ha rohangál fut vagy eszik mindig adni a vizet
Amikor nálunk gond volt a folyadék fogyasztással, én beállítottam a telefonom, hogy fél óránként jelezzen, akkor szóltam a lányomnak, hogy igyon. Így több víz fogyott, meg is szokta,nem kell szólni.
Székrekedésre jó a zabkása is, ha megeszi, én abba is szoktam szilvalekvárt tenni, finom és rostos. Vagy rostos gyümölcsleveket nem iszik? A szívószálasokat szokták szeretni a kicsik. Illetve van még Steinberger féle aszalt szilvalé is, az is hatékony, meg a Levolac.
Vidd gasztroenterológushoz és írasd ki a Macrogolt. Tenyleg csodaszer. Az én fiamnak egyszer volt szorulása, picit megrepedt a popsija. Na utána ő sem volt hajlandó kakálni. Borzasztó időszak volt, a szívem szakadt meg érte.
Ez a por 3 nap alatt rendbe rakta és úgy kakált, mintha misem történt volna. Először a gasztros írta ki, de utána már a körzeti gyerekorvosunk írta, nem kellett visszamenni gasztrora. Azóta már elhagytuk szép fokozatosan, azóta is minden rendben. Ennek már egy éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!