Mit vennetek husvetre egy 2 eves kislanynak, akinek mindene van mert van egy 4,5eves nover es mindent megorokolt? (Biciklik, roller, motor, labdak, rengeteg homokozojatek, kretak, babak, legok, zenelos jatekok, mesekonyvek)
Istenem, aki csak azert ir be hogy kifejezze a kislany be kapjon semmit csak a kisfiuk, az minek ir?
Nalunk generaciok ora NEMTOL FUGGETLENUL minden gyerek kap/kapott csokit es aprosagot. A nyuszika hozza.
Aki csak a fiuknak akar barmit is adni, az koltozzon le tanyara es majusban allitson majusfat is, ott ez divik.
Nàlunk 25 éve is az volt a szokàs h vasàrnap reggel lehetett keresni az eldugott csokitojàsokat, csokinyuszit. Amit meg a locsolkodóknak szàntunk a festett tojàs mellett az külön volt.Én ezt adnàm a gyereknek. Ajandékozàs nekem ilyenkor annyira furcsa. Remélem mire az én gyerekem nagyobb lesz kimegy a divatból. Bàr nem hiszem. Màr akkor sem a festett volt a menõ, hanem a kinder, ill. 50Ft, ha jó ismerõs 100Ft és rokonnál 500Ft...
30/nõ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!