Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elvegyem e egy játékát a...

Elvegyem e egy játékát a gyereknek a tudta nélkül?

Figyelt kérdés

22hós a kisfiam,de nagyon szereti a játékait.

Vettünk két happy meal menüt és adtak hozzá két sárkányt.amit a kocsiban tartunk.

a férjem egyik kolleganője szemet vetett rá,hogy neki az kellene a gyerekeinek.

De nekem meg tökre lelkiismeret furdalásom van elvenni a gyerektől-mert lehet ,hogy nem is emlékezne rá,de akkor is az övé.

adni akar érte 1000ftot de én meg csak kacagok ezen..,mert kb annyiba kerül a mecibe is,mert belekalkulálják az árba ezt a blokkon látni is,meg mert egy olyan példányról van szó amit már nem lehet kapni és már hetek óta ezzel nyúznak..

nem tudom mit tegyek..elvegyem tőle-cserébe kapna persze mást,de szívem szerint a gyerekre bíznám a döntést,mert az övé,de mivel kicsi még nem értené mit akarok...

ti mit tennétek?

2010. máj. 12. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
inkább próbáljatok szereni annak a másik gyereknek is. és ne add oda. Tegyatek fel hirdetést, hátha valaki meglátja, és eladná. teszvesz, vatera, stb egy csomó helyre, hogy ilyet kerestek.
2010. máj. 12. 14:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A tudta nélkül semmi képp!! Elég nagy már,hogy igent,vagy nemet mondjon!

Amúgy,meg ha nagyon szereti... nem értem,miért gondolkodsz rajta! Nekem a sajátom az első! Gondolom ezzel Te is így vagy!

3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szereti a kisfiad azt a játékot? Emlegetni szokta? Ha beültök a kocsiba, akkor tudja hogy hol van és előveszi? Vagy kéri hogy vegyétek elő?

Tudod, nekem az a meglátásom, hogy ha egy icipici esély is van rá,hogy a kisfiadnak valaha hiányozna az a játék, akkor egyáltalán nem érdekelne, hogy ki kéri, és mennyit akar adni érte, mert nekem a gyermekem a legfontosabb, ők meg oldják meg máshogy.

Félreértés ne essék, nem vagyok egy bunkó típus, csak egyszerűen összehasonlíthatatlanul fontosabb a gyermekem bárki más "nyűgjénél".

Ha te azonban ennek ellenére vacilálsz, nem tudsz dönteni, akkor csináld azt,hogy eldugod onnan egy-két hétre a játékot, és mást teszel a heyére. Ha abban az egy két hétben sem tűnik fel a fiadnaka változás, akkor odaadhatod, de ha mégis rájön, és kéri vissza, akkor elő tudod venni, és nem lesz gond.

4/10 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem tedd el előle 1-2 napra,ha látod rajta,hogy hiányzik neki akkor add vissza.Viszont azt is vedd figyelembe,hogy a te gyerekedé az a játék.
2010. máj. 12. 14:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

22 hónapos gyerekek már elképesztő mikre emlékeznek, lehet, hogy nem most, hanem 2 hét múlva, de fel fog tűnni a kisfiadnak a hiány. Tudom, tapasztaltam.

Én nem dobok ki semmit a gyerek megkérdezése nélkül. Ha valamitől nagyon meg akarok szabadulni, akkor nem megkérdezem, hanem megmondom neki, hogy ezt most kidobjuk, mert eltört/veszélyes/hiányzik egy része/nem működik, stb. Így később nincs belőle szomorúság, hogy hiába keresi.

A kolléganő esetleg nézzen körül Teszveszen, Vaterán, ott mindig árulják az ilyen mekis vackokat.

2010. máj. 12. 14:48
 6/10 A kérdező kommentje:

sztem így nem emlékszik rá,csak ha meglátja tudja,hogy az övé.

a otthoni játékait védi,vigyáz is rá ez érzékelhető mikor más kisgyerek van itt,mert elveszi tőle-de valószínű ebben egy gyermeki önzés is van,de minden estere ahogy a kutyánkat védi ezeket is..vacilálok,mert igazából autó függő,bár aludt már el úgy,hogy ez a szörnyet vagy mit fogdosta a kezében..és hát nem tudom megítélni mennyire kötődik hozzá,mert sokszor meg csak pakolgatjuk..

2010. máj. 12. 14:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Persze nekem is a sajátom az első,ez nem kérdéses csak már unom,hogy unszolnak vele és igazából ez még sztem kicsi agyereknek.nem tudja használni..viszont nagy figura így nem veszélyes..
2010. máj. 12. 15:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne add oda nekik.A te fiadé.Mond meg nekik hogy ne haragudjonak de szereti a fiad,mindig azzal játszik az autoba és kész!
2010. máj. 12. 20:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Néhány hete mi is vettünk két menüt, amiben a sárkányok voltak. A Mekiben a csaj többet is elővett, előttem készítette el a csomagot, és kérdezte is, hogy egyformát vagy különbözőeket rakjon bele.

Én nem vagyok egy irigy ember, de a gyerekem játékát, ha tudom, hogy ragaszkodik hozzá, nem adnám oda!

2010. máj. 13. 11:10
 10/10 A kérdező kommentje:

Itthon ragaszkodik,a kocsiban nem sokat vagyunk

végül úgy döntöttünk,hogy oda adjuk,mert ő még kicsi ehhez,nem értékeli,le is kellet a szárnyit venni..

minden esetre kap helyette egy baba órát egy vekkert ami sokkal jobb,színes,állatok hangját utánozza,lehet tanulni rajta a számokat stb-remélem tetszeni fog neki,a szörnyeket meg nem látja már

2010. máj. 14. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!