Mi a véleményetek arról, ha egy kisfiúnak hosszú a haja?
Figyelt kérdés
Tetszik vagy nem tetszik? Növesztenétek a kisfiatoknak?2017. márc. 23. 14:08
11/28 anonim válasza:
Az enyémnek nem állna jól, alapvetően sem tetszik.
12/28 anonim válasza:
Mennyire hosszu hajrol beszelsz?
13/28 anonim válasza:
Nem tetszik. Főleg az olyan kisfiúkon nem, akiknek alapból lányos az arca.
15/28 anonim válasza:
Van egy ikertesóm, amikor kicsik voltunk nekem több idő kellet a hajamnak mire normál méretűre nött. Viszont ikertesómnak aki fiú olyan gyorsan nőtt és loknis volt. Anyánk akkor vágadta le a haját neki amikor rendszeresen engem néztek fiúnak őt meg lánynak.
16/28 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,mar ha akkora hajrol beszelunk,amit mar copfba lehet kotni.Egyebkent aranyos csak biztos sokan lanynak hinnek.Ha valakit erdekel usse be youtubera hogy Life with beans.6 gyerkoc,abbol 5 kisfiu es mindnek hosszu a haja,az anyukajuk nem vagja le nekik.Ettol fuggetlenul aranyosak csak en is lanynak neztem oket amig el nem olvastam a neveiket.
17/28 anonim válasza:
szerintem szép. az én fiamnak is szép szőke haja van, nem lenne szívem levágni. majd levágatom ha ő kéri.
18/28 anonim válasza:
16-os, nekem is rögtön chloe fiai jutottak eszembe! :) amúgy meg nem mindegy, hogy lánynak vagy fiúnak nézik? egy olyan kicsi gyereket még úgyse érdekel, nem tök mindegy?
19/28 anonim válasza:
...mondjuk 2 / 3 éves korig sokszor nem látszik arcról a gyerekek neme egyébként se.
20/28 anonim válasza:
Gyermekemből kiindulva, melegiti, izzad, csurom viz a haja a fül körul, homlok, tarko. Nem kényelmes pedig a focista haj nekem tetszene. De amikor megszuletett is, olyan volt természetesen a haja mintha fazonra lenne nyirva. Ful körül hihetetlen pontos körív, stb igy maradok a természetadta viseletnél. Fejtetőn hagyom inkább hosszabra mert ott ritkás a haja es védje a fejbort. Nyari sapkákba szinten besül igy azt nem adom rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!