Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek az Ariadné vagy...

Szerintetek az Ariadné vagy az Árkána a jobb név egy kislánynak?

Figyelt kérdés
2017. febr. 12. 21:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
Első vagyok. Miért pontoztak le? Nem dicséretnek szántam, hanem kritikának. Az Ariadné még elmegy, de az Árkána nevet legfeljebb lónak tudnám elképzelni.
2017. febr. 13. 10:37
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Egyik sem. De ha csak ezek vannak, akkor Ariadné. Viszont ez is borzalmas.
2017. febr. 13. 15:31
 13/17 anonim válasza:
86%
Érdekes nevek, még egyiket sem hallottam... Amúgy nekem az Ariadné valamivel jobban tetszik.
2017. febr. 14. 09:32
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

Ha nekem ezek közül valamelyik lenne a nevem, amint nagykorúvá váltam, mentem volna névváltoztatásra.

Bár felnőtt nőnek még szép és előkelő lehet az Ariadné, de amint elég naggyá cseperedik, a suliban szét fogják cikizni a lányod. Talán még iskolát is kell majd váltania miatta. Szerintem maradj a hétköznapi neveknél. :) Esetleg a keresztszülők adhatnák neki az Ariadnét. ;) Második névként még jó. :)

2017. febr. 18. 23:16
 15/17 anonim válasza:
87%
Ha esetleg ismeretlen lenne az Ariadné név valakinek: [link] Nekem tetszik, de csakis egyszerű vezetéknév elé tudom elképzelni...
2017. febr. 19. 07:26
 16/17 anonim ***** válasza:
80%
Nekem egyik sem tetszik.Ha már A betűs nevet akarsz és nem szokványosat,akkor inkább Armida.A feleségem erre van rákattanva,beleegyeztem,hogy ez lehet a lányunk neve... :)
2017. febr. 20. 13:10
 17/17 Dudok Andrásné ***** válasza:
80%
Bocsi de a kérés elején azt hittem valami mosoport akarsz kiprobálni.?? Az első már valakinek a felesége A né!! Olyat adj amiből kiderül kislány!! Ne tedd nevetség és gunytárgyá a gyereked!!!
2017. febr. 21. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!