A fiam nagyon utálja a jégeralsót, egy nadrág pedig kevés. Mégis milyen melegítőalsót vegyek neki?
Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 12:33
2/7 anonim válasza:
A két mondat hogy függ össze?
Ne adj rá jegeralsot. Vegyél több nadrágot. Melegítő csak otthonra vagy sporthoz kell.
Ha a kérdés az, hogy mit adj rá, hogy ne fazzon, akkor vegyél neki bélelt nadragot
3/7 anonim válasza:
Overál a nadrágra? Vagy azt sem viseli el? Akkor marad a bélelt naci.
4/7 anonim válasza:
Én kintre vagy bélelt nadrágot adok, vagy melegítőnacit overál nadrággal. A dupla nadrág szerintem nagyon kényelmetlen. Az én fiam sem viselné el, ő a harisnyát sem szereti. Ha a tiéd bírja, az is egy megoldás lehet.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4-es. Majd kipróbáljuk a harisnyát, hát ha az beválik. Úgyis sok kinőtt harisnyája van a nővérének.
2017. jan. 29. 08:29
6/7 anonim válasza:
Ő is fázik a nadrágban, vagy csak te gondolod, hogy kevés? Mert ha ő nem fázik, akkor elég nehéz lesz bármit ráimádkozni. Pláne a "nővére kinőtt harisnyáját". A legtöbb gyerek még ha az indoklást meg is érti, nem igazán szereti, ha neki mindig csak "másodkézből" jut ruha, mikor az idősebb testvére mindig újat kap. Főleg ha fiúként egy lány ruháját kellene viselni. Elég önérzetesek tudnak ám lenni.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem én erőltetem, hanem mondja, hogy fázik. Főleg, amikor a buszra várunk reggel.
2017. jan. 29. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!