Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves kislányomnak székreke...

2,5 éves kislányomnak székrekedése van, visszatartja a kakit, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár hete azzal küzdünk, hogy csak 3-4 naponta van kaki, de az is csak úgy, hogy glicerines kúpot adok neki:-(

Még az is olyan nehezen jön ki,mert keresztbe teszi a lábát,mindent megtesz, hogy bent maradjon, pedig látom rajt, hogy kell neki, mert sír szenved szegénykém.

Elég keveset is eszik mostanában:-(

Nagyon kétségbe vagyok esve:-(

2010. máj. 6. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

Szia

Mi is ezzel küzdünk kisfiammal.Laevolac szirupot vettem neki,ez hatásos.Próbáltad már?

2010. máj. 6. 14:50
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

szia

ez a mi problémánk is, laevolac-ot használunk, és mindennap kap "alma-hajót",(felaprítom az almát, kimagozom, csak beviszem a szobába és szó nélkül leteszem)

hatásos még az áztatott csipkebogyó tea is, csak hát az én babám nem issza meg

étvágytalanság ellen béres csepp+c-vitamint kap, így eszik is - kakil is

2010. máj. 6. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk az alábbi módszerek szoktak működni:

-éhgyomorra néhány korty 100%-os narancslé, vagy

-paradicsomleves. Ezek mindig meghozzák az eredményt és fel is lazítják 2 éves kislányom székletét. Amit tudok még ajánlani, az a búzakorpa. Joghurtba szoktam neki 2 kiskanállal belekeverni. A korpát DM-ben vettük.

2010. máj. 6. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbálj neki minden nap adni olyat ami rostosabbat... Nálunk is vannak ilyen problémák,ezért minden nap adok neki szilvát,barackot,vagy inni valóban,vagy csak a gyümölcsöt.És az is fontos,hogy sokat igyon,mert attól is lehet szorulása.
2010. máj. 6. 21:38
 5/5 anonim válasza:
Mi egyszer úgy jártunk, hogy egy kis kaki kijött ami olyan volt mint a beton, és onnantól kezdve se ki se be. Ki kellett hívni a doktornőt, ő felnyúlt neki és úgy szedte ki belőle. Szegény úgy ordított, de muszály volt, mert másképp nem jött volna ki. Utána sokáig nem mert kakálni, csak ha ráadtam a pelenkát. Ő is 2,5 éves volt. Doktornő tanácsára egy kis szilvalekvárt adtam neki éhgyomorra és nekünk bevált. Hál istennek már nincs ilyen problémánk, már 8 éves.
2010. máj. 7. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!