Kisgyerek mellé milyen konyhabútor?
Sziasztok!
Tudom, h nem amegfeleő topicba írom a kérdést, így közvetve ide is vág, és ezt a kérdéskört sokkal többen látogatják, mint a felújítást!
Szóval konyhabútor csere lesz nálunk, a kérdésem, h kisgyerekes anyukáknak milyen a konyhabútoruk anyaga? Könnyen tisztitható, mennyire kell kezelni, festeni, csiszolni stb. Mit ajánlanátok melyika legellenállóbb a gyereknek?
köszi!
sziasztok!
köszi a válaszokat!
csak szubjektív véleményekre voltam kiváncsi, h kinek milyen van és mennyire van vele megelégedve!A felújítás témába is kiirtam a kérdést, de ezt a témát sokkal többen látogatják, főleg háziasszonyok és kisgyermekes anyukák!
Olyan véleményekre lennék kiváncsi, h nekem magasfényű van, azt nem ajánlom, mert könnyen karcolodik, és drága javitani!
vagy nekem fa van, rohadt drága, és 2 évente csizsolni, festeni stb. kell!
Vagy nekem laminált mdf van, arról könnyen lejön a kosz stb.
szerinetm a konyhabútor anyaga is ugyanolyan kategória mint a kanapé, mert igenis azt is tönretehetik a gyerekek, pl. megkarcolják, amit drága, nehéz stb. javítani, csak gyakrabban kenik össze a nutellás kezükket, és mondjuk egy fa felülete nem szerencsés folyton sikálni, míg egy műanyagnak meg se kottyan! Így értettem!vagy mondhatám a béltéri ajtó típusokat is!
Van 2 kicsim, de a kisgyermeket csak azért biggyesztettem oda, h ne vágják ki a kérdést!
Légyszi anyukák, háziasszonyok írjatok!
Nekünk fehér laminált mdf van, könnyen tisztítható. Ami viszont nagyon jó, hogy fiókos, csapódás gátlóval. A fiókokat nem tudja kihúzni, mert nehezek.
Mint ez: [link]
Köszi a válaszokat!
Nekünk is a festett mdf-et ajánlotta az asztalos!
Ő azt mondta, h ár-érték arányba az a legjobb, mármint az mdf! Az előző laminált mdf volt, de olyan gagyi benyomást kelt! Még hallotta olyanról, h furnérozott mdf, az valami olyasmi, az mdf-re egy vékony igazi fa réteget tesznek!esteleg erről tapasztalat valakinek?
A festett mdf-et milyen időközönként kell ápolni?mert úgy hallottam, h azzal nem kell állandóan foglalkozni, lakkozni, pácolni stb., mint az igazi fával, de ha megunod a szinét, mondjuk 10-15 év múlva újrafestheted ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!