21 hónapos fiam ezeket nem csinálja?
Vidd el magánúton.
Az én lányom is verte a fejét a falba, ha ideges volt, szerintem ez nem gond. A beszéddel sincs lemradva. Viszont a másik 2 dolog miatt aggódnék egy kicsit. Jól hall?
Hol szuletett? Mert ha itthon, akkor 18 évig itt is ellátják, ha kint él, akkor is.neurologiára ugy is kb egy honap mire id.pontot adnak, érdemes megkérni és akkor is elég a beutalot elintézni.
De szerintem ezekkel a tünetekkel nevtanba v pedagogiai szakszolgalathoz kellene menni.
A fej falba veréséről én a kötődesi zavarok nál olvastam.ha anyátol egyszerre fél is.
A hozd ide helyett probalj spontánabb lenni pl amikor epp jatszik valamivel, mondd azt hogy kérem.
A szókincsben segit ha MINDENT kommentálsz neki.pl ha leül mondd hogy jé leültel anya is ide ül melled, most álljunk fel egyutt és gugoljunk, ugorjunk.csinald vele egyutt mert ők interaktivan tanulnak, nem a tv ből.az meg káros is.
A pontosabban NEVTAN a pedagogiai szakszolgálat egy része, ők döntenek arról szükséges e előírt fejlesztés a gyermeknek.
Speciális szakértők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!