Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van aki ismeri? Bűvös Mesetorna

Van aki ismeri? Bűvös Mesetorna

Figyelt kérdés

Erről lenne szó:

[link]

Aki megvette, és próbálta írna véleményt? Szereti a gyerkőc? Ebben a rossz időben a mozgáshiány miatt szeretnék valami kis programot, hogy ne csak össze-vissza ugrándozzon.

2017. jan. 11. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Én csak a zenéjét szoktam a youtubon megnyitni, imádják a gyerekeim. Szerintem jó lehet.
2017. jan. 11. 14:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk megvan ez. Nagyon jó.
2017. jan. 11. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel kicsikről van szó, kérlek, különösen ügyelj a gyakori szellőztetésre, akármilyen hűvös levegő is áramlik be (persze a hűvös miatt csak napi néhány alkalommal, rövid időre). Nekik fokozottan fontos a friss, oxigéndús levegő, mivel a buksijuk aránytalanul nagyobb még, a törzsükhöz képest, a vérkeringésüket pl emiatt különösen fontos serkenteni pl sok mozgással, amit ösztönösen éreznek is a kicsik, ezért olyan elevenek általában.

Egyébként kíváncsi lennék én is, miben áll ez, bár ki tudja, lehet, hogy megint olyasvalami, ami rég létezik, csak lehúztak egy újabb bőrt róla?

2017. jan. 11. 21:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utolsónak: akkor tényleg ezért ugrál és futkorászik annyit, mint az eszelős. Oviban van - ott nem nagyon lehet ugrálni, az udvarra se viszik ki őket vagy a hideg vagy a szmogriadó miatt. Úgy döntöttem megveszem, majd megírom, hogy milyen.
2017. jan. 12. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!