Kisfiam kapott egy parkolohazat karacsonyra. Vannak hozza aprobb darabok is. Szerintetek ragasztopisztollyal beragaszthatom oket? Csinalt mar valaki ilyent? Fiam 6 eves
Figyelt kérdés
2017. jan. 10. 09:37
1/9 anonim válasza:
Miért akarod ráragasztani? 6éves lányommal már szépen megtudom beszélni, hogy vigázni kell rá, mertcsak úgy tud vele játszani. De kérdés azis mit és hova akarod ragasztani.
2/9 A kérdező kommentje:
Fiam is szepen jatszik csak van 2 kishuga akik 1,5 evesek es sokszor kiszedik a lampakat a sorompot.
2017. jan. 10. 09:46
3/9 anonim válasza:
Csak akkor, ha a fiad is szeretne.
4/9 anonim válasza:
Akkor én iniább azt beszélném meg vele csak asztalűn játszon vele vagy akkor azokat azalkatrészekkel akkor ha te is oöt vagy. Nekü afejlődéséhez ár kellenek a kisebb dolgok is, hogy a finom motorikája tudjon fejlődni.
5/9 anonim válasza:
semmiképpen nem ragasztanám, ragasztópisztollyal meg pláne nem. Ha nagyon muszáj lenne, akkor pillanatragasztóval, de inkább hagyjátok meg ezt "nagyfiús" játéknak, amivel külön, elszeparáltan játszhat alvásidőben, ágyon, asztalon...
6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Akkor nem ragasztom be😊
2017. jan. 10. 10:34
7/9 Snorri válasza:
Tényleg nem kötekedésből, de akkor pl legóval hogy játszik?
8/9 A kérdező kommentje:
Legozni a konyhaasztalnal szokott. De a parkolohazat nem tudom mindig kicipelni meg vissza mert szetesik. Ezert gondoltan h nagyon kis apro dolgkat beragasztom.
2017. jan. 10. 13:22
9/9 Snorri válasza:
Értem, tényleg nem rosszból kérdeztem. Biztosan nem lehet egyszerű megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!