Milyet rajzol egy 3 és fél éves gyerek? Innkabb firkál?
Figyelt kérdés
A ti gyereketek milyeneket rajzol?Felismerhető vagy firkál?Mi normális ebben az èletkorban?2017. jan. 6. 22:05
1/6 anonim válasza:
Gyerekfüggő, az én pont 3 évesem "nagyon szépen" rajzol. Emberen van fej, láb, kéz, ujjak, cipő, haj, szem-száj-orr-fül. Rajzol napocskát sugarakkal, baglyot szárnyakkal, csőrrel. Csúszdát, sünit, egeret, százlábút, katicát, virágot meg hasonlókat. Egyediek, de abszolút felismerhető akkor is ha nem mondja mi az.
2/6 anonim válasza:
Is is. Én mondjuk volt hgoy firkáltam is és volt hogy az elképzeléseimet rajzoltam le, vagy a nagymamám kerítését. Embereket és állatokat nagyon utáltam rajzolni. A fák azok viszont nagyon mentek :)
3/6 anonim válasza:
Fiam napocskát, embert, arcokat rajzol, de nem igazán szereti. Inkább vagdos, ragaszt, gyurmázik.
4/6 anonim válasza:
Köröket rajzol, persze nem szabalyosat. Csigavonalat ügyesen tud. Ezenkívül mindenfele osszetett irkafirkakat, amik konkret dolgokat ábrázolnak, csak még nem igazán felismerhetoek.
5/6 anonim válasza:
Pont annyi a lányom, mostanában arc-féleséget rajzol, a többi firka
6/6 anonim válasza:
Lassan 9 eves fiam felismerhetetlent rajzol:D o inkabb matekban jo. De kb 3 evesen mar rajzolt emberi alakokat, fakat stb, ott le is ragadt azon a szinten :D de nem is nagyon erdekelte soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!