Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 és 3 éves korú testvérpárral...

1 és 3 éves korú testvérpárral hogy néz ki a napirendetek?

Figyelt kérdés
2017. jan. 6. 18:56
 1/1 anonim ***** válasza:

A kicsi január végén lesz 1, a nagy 3,5 éves.

Reggel 6:45-kor kelek, gyorsan felöltözök, fogmosás, wc. Utána keltem a nagyot, felöltöztetem, kapcsolok neki mesét. A zajra általában felkel a kicsi is, megszoptatom, felöltöztetem. Ezután indulunk az oviba, a kicsire általában reggel tud vigyázni anyum, így őt reggel nem hurcolom magammal.

Hazaérkezés után iszok egy kávét, eszem valamit, csinálok a kicsinek is ennivalót.

Ezután változó vagy ebédfőzés, mosást indítok, porszívózunk, ma pl. a ruháikat válogattam át. Délelőtt alszik 1 órát.

Fél 1-re megyünk az oviba a nagyért. Előtte mi is megebédelünk. Kb. 1-re hazaérünk, alvás kb. 3-ig. Utána játék, uzsonna, férjem negyed 5-re ér haza. Ezután együtt vagyunk, beszélgetünk, játszunk. Fél 7-kor megvacsorázunk, majd megfürdetjük a gyerekeket, ez kb. 8-ra van meg, utána altatás. A kicsi 9 körül, a nagy fél 10-körül alszik el.

2017. jan. 6. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!