Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek ha a babam ivott...

Mit tegyek ha a babam ivott energiaitalt?

Figyelt kérdés
17 hosom veletlenul beleivott az energiaitalba véletlenul. ne kövezzetek meg kérlek! Nagyon aggodom! Max egy kortyot ivott belole. Köszönöm! Gypors válsaznak örülnék.

2016. dec. 30. 16:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nem attól nem aludt...De latom fajdalmas h leirtam.:)
2016. dec. 30. 22:15
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

Ok a pontossag kedveert. A 3,33 deci - a dobozos - kolaan 65 mg koffein van. Pont annyi mint egy szet csokiban. A ker korty kola az kb e egy - ket falat csokinak felel meg.

Vagy ahogy elottem irtak, 2 korty teanak.

2016. dec. 30. 22:55
 13/14 anonim ***** válasza:
28%
11# vagyok en nem szállok vitàba a lenyeg h enis akkor megijedtem mint a kerdezo de kialudtam màsnapra az aggodalmam. Minden anyuka aggòdik főleg első gyereknèl, ha kell ha nem. Akkor ő nem aludt en annak tudtam be. Vedonot felhivtam megnyugtatott ennyi. A kolaban meg biztos h van koffein.. mert mai napig nem alszom tole ha evente 2-3 alkalommal iszok egy-ket poharral...
2016. dec. 31. 00:33
 14/14 anonim ***** válasza:
A koffein kb. első pisiléssel ki is megy, nem valami hosszútávon ható cucc. Semmi baja nem lesz.
2016. dec. 31. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!