Mit tegyek ha a babam ivott energiaitalt?
Figyelt kérdés
17 hosom veletlenul beleivott az energiaitalba véletlenul. ne kövezzetek meg kérlek! Nagyon aggodom! Max egy kortyot ivott belole. Köszönöm! Gypors válsaznak örülnék.2016. dec. 30. 16:56
11/14 anonim válasza:
Akkor nem attól nem aludt...De latom fajdalmas h leirtam.:)
12/14 anonim válasza:
Ok a pontossag kedveert. A 3,33 deci - a dobozos - kolaan 65 mg koffein van. Pont annyi mint egy szet csokiban. A ker korty kola az kb e egy - ket falat csokinak felel meg.
Vagy ahogy elottem irtak, 2 korty teanak.
13/14 anonim válasza:
11# vagyok en nem szállok vitàba a lenyeg h enis akkor megijedtem mint a kerdezo de kialudtam màsnapra az aggodalmam. Minden anyuka aggòdik főleg első gyereknèl, ha kell ha nem. Akkor ő nem aludt en annak tudtam be. Vedonot felhivtam megnyugtatott ennyi. A kolaban meg biztos h van koffein.. mert mai napig nem alszom tole ha evente 2-3 alkalommal iszok egy-ket poharral...
14/14 anonim válasza:
A koffein kb. első pisiléssel ki is megy, nem valami hosszútávon ható cucc. Semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!