Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy vehetném rá 2 éves...

Hogy vehetném rá 2 éves lányom, hogy ne kiabáljon?

Figyelt kérdés

Mama sajna elég erőteljes hangon beszél, a lány meg sokat van ott, és ezt vette át. Nekem nagyon bántja a fülem-fejem, mikor egész nap "ordít". Nagyon erős, határozott hangon beszél, amire néha rá is játszik...

Már hónapok óta csitítgatom, de nem használ...

És nemsokára anyósomék is ideköltöznek, és ő is nagyon erőteljesen beszél... :.(

2010. máj. 3. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbáld elmagyarázni neki hogy ez a hangerő zavar téged. Nem olyan kicsi már, nyilván ért majd belőle valamit Szándékosan kifejezetten halkan beszélj vele, hogy neki is halkulnia kell, hogy értse. Jobb ötletem nincs. De nyilván ha ideje túlnyomó többségét olyan közegben tölti, ahol nem gond a "kiabálás", akkor nem lesz egyszerű a siker.
2010. máj. 3. 21:27
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen tudom, és sajna ez eddig még nem is vált be...

De kitartok...

2010. máj. 3. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!