Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A ti gyermeketek mindennek örül?

A ti gyermeketek mindennek örül?

Figyelt kérdés
Így karácsonyról jutott eszembe, hogy pl ha a gyereked otthon sok jó játékot kapott, másnap örült a nagyinál is a kisebb ajándéknak? Pl nálunk a kisfiam sok dolgot kapott, de tudtam, hogy a nagyinál nem.lesz ilyen gazdag a jézuska. Én mondtam neki, hogy már itthon kapott ajándékot, így ott már nem lesz. Nagy volt az öröm, hogy mégis hagyott neki ott is valamit :) próbálom arra nevelni, hogy amit kapunk, annak mindennek örülünk, nem várunk el semmit. Ha ő ad nekem valamit, akkor mindig eljátszom, hogy nagyon örülök, (pl ha a játszón kapok tőle egy botot), nagyon megköszönöm. Eddig ez működik nála, mindog meglepődik, ha megjándékozzák, de nemtudom, ez meddig fog működni?
2016. dec. 27. 10:38
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Igen, 7 éves. Ő ruhának is örül... Keresztanyjáéktól kapott most kapott egy Adidas melegítőt, a társasjáték mellé. A ruhát fel is akarta venni...
2016. dec. 27. 10:44
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem, nem örül mindennek. Annak örül, amire vágyott, ami tetszik neki. Viszont udvariasságra van nevelte, így egyértelműen megkoszoni az ajándékot, akármi is az és nem mondja, hogy nem tetszik neki.
2016. dec. 27. 10:48
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Már 14, mindent örömmel fogad, más téma, hogy nem fog szívből örülni, mikor a nagyitól megkapja a nyolcadik sapkát, ami nem is teszik neki. :) És hordani sem fogja.

De ha jó ajándékot kap, akkor nem az árát nézi, a párszáz forintos fülhallgatónak is nagyon tud örülni, mert most pont erre volt szüksége.

2016. dec. 27. 10:51
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Aprosagnak is orulnek, ha arra vagytak. Ha nem, akkor nem orulnek. Fiam Mikulaskor anyostol kapott melegitoalsot, felsot, abszolut nem orult neki. De amit o valaszthatott felso, annak igen. (Star Wars)

De a mamanal a konyv mellett volt egy olcsobb allatfigura, de a kedvencbol, igy hatalmas volt az orom.

2016. dec. 27. 11:24
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Nagyobbik gyerekem sajnos nem, nem igazán becsüli a dolgait, pedig tőlünk pont az ellentétét látja. Ő ilyen, nem tetszik de hiába beszélek vele. A kicsi teljesen más, ő talán egy fűszálnak is örülni tudna.
2016. dec. 27. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:
7%

Pont most tortent, vendegek voltak nalunk.

Itt "hagyott" a jezuska ajandekot nekik.

4 eves kisfiunak egy markolos traktort kapott 6 ezer forint volt. Melle orias kinder tojast.

7 eves kislanynak titkos naplot es ponit fesuvel karkotovel. 6-7 ezer forint korul. Ugyan ugy nagy kinder neki is.

Kisfiu szo szerint visitott, hogy a kislany tobbet jobbat kapott. Vegul, hogy abba maradjon a hisztije adtunk neki meg zsirkretat es konyvet. Kikellett venni a fiunk ajandekjaibol. Erre a visitott a konyv nem ajandek.

Egett a fejem nagyon, es remenykedtem a fiam nem lesz ilyen

2016. dec. 27. 14:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Nalunk is tegnap voltak vendegek. 3 es 5 eves kislanyok. Tele volt a fa alja becsomagolt, kibontott ajandekokkal. Semmihez nem nyultak.

Mi egy kozos ajandekot vettunk nekik, egy tarsasjatekot. Amikor mar indultak haza, akkor vettek ki a fa alol, olelgettek, nagyon orultek.

2016. dec. 27. 14:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen mindenek tudnak gyerekeim örülni ha olyan amit szeretnének,kisebbik fiam az én 2 éves tabomat kapta meg hozá sd kártyával,meg egy barcás törölközöt ,nagyon boldog volt töle,legidösebb fiam egy okostelefont szeretet volna ,azt kapot nem drágát örült neki.nekik nem az ár számit hanem azt kapjon amit szeretnének .
2016. dec. 27. 16:20
 9/9 A kérdező kommentje:
6os, ez azért nagyon durva...én elsüllyedtem volna szégyenemben ha a gyerekem ilyen hisztit csinál.
2016. dec. 28. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!