Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha bármikor el tudnád hozni a...

Ha bármikor el tudnád hozni a gyerekeidet az óvodából, meddig hagynád bent maximum?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy jól érzi ott magát.

3 évest? 6 évest?

2016. dec. 21. 22:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
Ebéd után hazahozza a mama, mennek úszni vagy fociedzésre
2016. dec. 22. 07:07
 12/23 anonim ***** válasza:
58%
fél4 - 4 körül. Délelőtt program van, utána ebédelnek, alszanak, délután kis szabad játék.
2016. dec. 22. 07:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a fiam már 4,5 éves korától nem aludt délben, ezért ha nem volt délután ovis foglalkozás (furulya, hittan, angol), akkor hazahoz(at)tam ebéd után (ekkor még dolgoztam, így após segített hazahordani). Utolsó éven akkor is hazahoztam, ha du. foglalkozás volt, mert már nagyon unatkozott alvásidőben, így inkább visszavittem.
2016. dec. 22. 07:55
 14/23 anonim ***** válasza:
34%

uzsonna után, mert otthon már nem alszik, oviban pedig igen.

ha jó idő van, tavasztól őszig még uzsi után hagynám uzdvarozni, csak utána mennék érte.

2016. dec. 22. 08:02
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érted, hogy nem dolgoznék, akkor ebéd után, ha úgy, hogy rugalmas a munka, de dolgozok, akkor uzsonna után.
2016. dec. 22. 08:15
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ebéd után elhoznám ha megtehetném. Otthon alszik még, az oviban viszont nem tudja kipihenni magát.
2016. dec. 22. 12:26
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ebéd után hozom el, én szeretnék minél több időt vele lenni, ha már megtehetem. Délelőtt ovi, ebéd, hazajövünk, alszik majd utána közös programunk van. Kötetlen játék van délelőtt is, ezért feleslegesnek tartom ott altatni. Ráadásul ugyan annyira fontos nekik a szülővel időt tölteni mint a barátokkal. Bár mi összevontuk, hetente kétszer összegyűlünk valakinél, vagy játszóházba megyünk.
2016. dec. 22. 15:49
 18/23 anonim ***** válasza:
Ebéd után elhoztam\elhozom őket mindig, amikor csak tehettem. Ha ott kell aludniuk, megvárom a játékot, csak utána hozom el.
2016. dec. 22. 16:52
 19/23 anonim ***** válasza:
19%
Alvásidő után, mert otthon nem alszik :)
2016. dec. 22. 17:28
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Miert lett lepontozva az aki 5-ig hagyja bent?

Imad bent lenni, a többiekkel jatszani... nem èrtem mièrt nem jó ez szerintetek.. èrdekes. Na mindegy.

Kellemes Ünnepeket.

2016. dec. 22. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!