Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miutan vegleg abbahagyta a...

Miutan vegleg abbahagyta a szopast a gyereketek milyen volt a kedelyallapota?

Figyelt kérdés
Masfel eves gyerekem mostanra abbahagyta a szopast. Eddig reggel es este volt, aztan este mar nem kerte, igy viszont reggelre sem maradt eleg. Kap mast, de napok ota iszonyu nyugos. Egesz nap nyökög, nem szall le rolam. Lehet ettol? Nalatok mi votl?
2016. dec. 2. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:

17 hós a fiam, 16 hósan választottam le, mert csak az esti és nap közbeni elalváshoz kellett neki a cici, ráadásul kb. 10-szer ébredt éjjel.

Az első két nap napközben nyűglődött, követelte, éjjelre meg kifárasztottam, hogy hamarabb és könnyebben tudjon elaludni. Azóta végre átaludja az éjszakát, max a pisis pelus ébreszti fel (sajnos a pelenka nem bír ki egy estét, pedig tobbfelet is próbáltunk). Végre jobb az étvágya is, többet eszik, mert nem telítődik el a gyomra az amúgy gyenge minőségű tejtől. Jobb a közérzete.

2016. dec. 2. 20:55
 2/3 A kérdező kommentje:
En nem pont erre lennek kivancsi, de nagyon koszi a valaszt. O ugyanis nappal mar nem szopott, szoval nem az van hogy azert nyuglodik mert szeretne. Inkabb ilyen lelki izere gobdoltam, hogy van-e olyan vajon hogy emiatt kicsit rosszkedvu vagy tudomisen.
2016. dec. 2. 22:25
 3/3 anonim ***** válasza:

A kozepsom 2,5 eves koraig cicizett.

Sehogy nem tudtam levalasztani.mar csak reggel es este kerte,ahogy nalad.

Vegul ugy szokott le rolam,hogy apukaja (akivel idokozben elvaltunk) bemergelte magat mikor egy ismerosommel mentem le a nagyhoz a balcsira (mamaval nyaralt),es masnap reggel fogta a gyerkocot es levitte magaval 3 napra.

Elso este a mamanal probalkozott ciciert,de egy pohar langyos tejjel le tudtak kenyerezni.utana nem volt gond vele.mikor hazajottek kerte a cicit,de mondtam,hogy mar nagyfiu,nincs cici.

Tudomasul vette,nem valtozott a viselkedese,nem hisztizett,nem nyuglodott.

Igaz azert O mar idosebb volt,de nem magatop hagyta abba.ha apja nem viszi akkor ki tudja mikor sikerult volna leszoktatni.

2016. dec. 3. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!