Felfázásra kislánynak mit lehet adni?
8 éves a lányom, tegnap délután szólt, hogy sokat járt pisilni, és kicsit fáj is neki.
Van itthon vörösáfonya tabletta c-vitaminnal, kaphat ilyet?
Vagy cickafark teát?
Jó lenne, ha szegénynek minél hamarabb elmúlna, és dokihoz értelemszerűen hétfőn tudom elvinni. :(
Nekem csak egyszer-kétszer volt ilyen panaszom, és akkor a vörösáfonya tabletta gyorsan segített. Sejtelmem sincs, mivel enyhíthetném a tüneteket, és mivel gyorsíthatnám fel nála a gyógyulást!
(Sajnos nálunk ügyeleten nem látnak ilyen aprósággal szívesen, felesleges ezért bebuszozni a következő városba, plusz nem biztos, hogy jó ötlet szegénnyel úgy elindulni, hogy még pisilni se tudunk megállni a bevásárló központon kívül sehol.)
A vörösáfonyát meg lehet próbálni. Viszont ha nem múlik el, akkor hétfőn menjetek háziorvoshoz vagy urológiára, hogy írjanak fel antibiotikumot.
Nem vagyok híve egyébként az antibiotikumnak(legalábbis sz*rért húgyért azt szedni), de ilyen esetben, ha nem múlik el, akkor kell egy tenyésztés és célzott terápia, nehogy a veséjére menjen a gyulladás.
Vörösáfonya elsősorban megelőzésre jó. Kezelésre kevés lesz. Irány a doki aztán ő majd felír valamit amit tuti szedhet.
Tapasztalatból írom mert gyakran volt hólyag hurutom. A vörösáfonya kúra szerűen szedve megelőzésre jó.
Én rowatinexet szoktam szedni, vény nélküli, de nem tudom az kislánynak is adható-e. Esetleg olvasd el a betegtajekoztatojat a neten.
Ügyeleten ha rogton viszed a pisit, nem haborognak. Megnezik es irnak receptet.
Ez par nap alatt rengeteget tud romlani.
En a helyedben elvinnem ugyeletre. Kislanyom mondta hogy csip neki . (Szombat.) Hiaba a sok folyadek.. hetfon mar 3 keresztes volt a vizelete.
Inkabb ott egy csunya nezes meg lecseszes..annyit kibirsz.
Esetleg keress valami ismerost aki elvisz titeket autoval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!