5 éves kisfiúnak Karácsonyra babakonyha?
Figyelt kérdés
Vennétek? A Kicsi egy éves, leginkább közös ajándéknak szánnánk. A Nagy is szeret "főzőcskézni", a Kicsi meg imád kevergetni! Csak nem tudom,hogy mennyire "ciki" kisfiúnak konyhát venni!2016. nov. 15. 12:41
11/13 anonim válasza:
2 éves fiam is imád főzni ( nem esett messze az alma a fájától) sőt babakocsija is van meg babája amit pelenkáz és elaltatt ha kell :) imádom nagyon cuki ahogy leutánoz minket 😍😍
12/13 anonim válasza:
a babakocsi volt lent az utcán is velünk volt aki azt mondta de szép kislány én meg csak vigyorogtam mondtam kisfiú néztek egy kicsit de ennyi tojok én rá ki mit gondol majd kinővi ;)
13/13 A kérdező kommentje:
Megvettük! :)
Igaz még nem kapták meg, de amilyen hiper-szuper biztos be fog válni!
köszi
2016. nov. 16. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!