Van valakinek tapasztalata a gyermekparfümök terén?
Sziasztok!
Unokahugaimnak tervezek ezt venni karacsonyra. 6 es 8 evesek.
Van koztetek olyan akinek a gyerkocenek van mar?
Ha igen? Milyen marka?
Friss, gyenge illatot keresek. A boltokban sajnos nem tul nagy a kinalat, a neten azonban van sok fele, csak ugye nem lehet vegigszaglaszni.
Esetleg vki ismeri a Violetta parfumoket? (ez most a nagy kedvenc)
Koszi a segitseget elore is!
Egy 6 -8 évesnek minek parfüm? Nem is tudtam, hogy van olyan találmany, hogy gyerekparfüm. Eszwmve sem jutna.
Bocs az offért.
Hat bizony, amig nekem sem volt ennyi idos gyerekekkel kozelebbi kapcsolatom, addig en sem tudtam volna elkepzelni h minek is kene nekik... Nagyon durvan "felnott" tud mar lenni egy 8 eves. Hogy ez most egyedi es a tobbi 8 eves meg igazi kislany-e, azt nem tudom, de h az unokahugom mar kiskamasz, az tuti! (a hugi meg azert kap, mert nehogymar kimaradjon vmibol. :-))
Amugy a gyerekparfumokrol ma hallottam eloszor en is. Viszont ha ilyen tusfordo szaguak, meg nagyon gyumolcsosek, akkor nekem sem tetszenenek...
Majd szetnezek.
A lenyeg talan a parabenmentesseg.
Koszi mindenkinek, aki eddig hozzaszolt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!