Szerintetek is nagyon aranyos, ha egy babakornál idősebb gyerek pelenkát hord?
Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 12:46
1/10 anonim válasza:
A babakor 12 hónapos korig tart! Miért ne hordana egy másfél éves pelenkát?
2/10 anonim válasza:
Amíg nem alakul ki nála a szobatisztaság, inkább aranyos pelusban, mint kakásan-pisisen...
3/10 anonim válasza:
Igen! Nem korfűggő a pelenka hordás, lehet nagyon aranyos akár egy felnőtt is de nyugdijas is. Kérdés, hogy néz ki benne, örömel hordja vagy muszályból. Egy megfelelő pelenka gumibugyival kellemes látvány is lehet.
4/10 anonim válasza:
Hát ez nem aranyosság kérdése szerintem... 27 hónapos a fiam, ősszel, már hidegben lett itthonra szobatiszta, ha elmegyünk, nem aranyosságból adom rá a pelenkát, hanem mert nem szeretném, ha a hidegben bepisilne kinn és felfázna (igaz, most már elkezdett szólni kinn is, pelusban, de ez nem tartozik a tárgyhoz közvetlenül)... éjszakára sem azért pelenkázom, mert olyan cukkermukker...
5/10 anonim válasza:
Te mennyire vagy perverz? Mi a jó isten aranyos szerinted egy szaros pelenkában???
6/10 anonim válasza:
nem értem a pelenka és az aranyosság közötti összefüggést. illetve nem akarom érteni.
8/10 anonim válasza:
Pontosan mire vagy kíváncsi, kérdező? Mégis mekkora gyerek? Mitől lenne aranyos a pelenka mondjuk 4-5 évesen? Szerintem 2-3 évesen, sőt babakorban sincs benne semmi aranyos. Egyszerűen van és kész. A gyerek lehet aranyos pelekától függetlenül. Teljesen értelmetlennek találom a kérdést.
9/10 anonim válasza:
Milyen idős gyerekre gondolsz?
Te vagy az az ürge, aki facebookon jelölget be anyukákat és kér tőlük fotókat/videókat pelenkázásról?
10/10 anonim válasza:
Hát, szerintem csini rajtuk a duzzadt csomag. Mint egy potrohos bogár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!